„Plăcuța suedeză” a ajuns la … Rareș Bogdan: „Dacă asta vor, nu vreau să vorbesc cu ei!”. Filmarea a fost distribuită pe Facebook și a strâns sute de comentarii – VIDEO

0

Prim-vicepreședintele PNL, Rareș Bogdan, a avut parte de o surpriză. Protestatarul Marian Morosanu „Ceaușescu” l-a așteptat și i-a transmis că foarte mulți români i-au spus „să-ți urez plăcuța suedeză”. Reacția politicianului a fost neașteptată, după ce protestatarul i-a spus și motivele care stau în spatele mesajului: „Dacă asta consideră despre mine, nici nu vorbesc cu ei”.

Prim-vicepreședintele PNL, Rareș Bogdan, a rămas blocat la mesajul protestatarului, repetând continuu întrebarea „De ce?”.

„Pentru că ești mincinos, îți zic ce mi-au zis ei”, a continuat protestatarul să transmită mesajul complet.

Prim-vicepreședintele PNL, Rareș Bogdan, nu se aștepta în niciun caz la un astfel de mesaj, motiv pentru care s-a urcat rapid în mașină.

„Dacă asta consideră despre mine, nici nu vorbesc cu ei”, a susținut Rareș Bogdan. „Dacă asta vor, nu vreau să vorbesc cu ei!”, a adăugat politicianul.

Filmarea, realizată în urmă cu câteva zile și distribuită pe Facebook, a strâns sute de comentarii.

Video – sursă Facebook – Ceausescu Marian

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0785 075 112 pe WhatsApp sau Signal.

Vreau să mă abonez la serviciul de mesagerie WhatsApp - Trimite un mesaj pe Whatsapp cu textul VREAU SĂ MĂ ABONEZ la numărul de telefon la 0785 075 112

Lasă comentariul tău. Click AICI

Comentariul tău
Numele tău