fbpx

sursa Digi24.jpg

Fostul președinte, Traian Băsescu, reacționează după ce, liderul social democrat i-a cerut premierului Viorica Dăncilă să taie din bugetele serviciilor și să aloce mai mulți bani pentru Sănătate.

''Dragnea dă vitamine la tot poporul din banii serviciilor!
"Daddy Vitamină" s-a supărat pe viaţa lui amară şi a hotărât să chelească bugetele serviciilor de sume importante pe care să le dedice cumpărării de vitamin
e.'' a scris pe Facebook, fostul șef de stat.

În aceeași postare, în care Traian Băsescu îl etichetează pe Dragnea drept "Daddy vitamină" fostul președinte arată că, liderul social-democrat era ''copil de mingi pentru Maior și Coldea'', în 2014.

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

Băsescu:  ''Ce l-o fi supărat pe "Daddy Vitamină...?"

''Ce l-o fi supărat pe "Daddy Vitamină" aşa de tare de a uitat ca prin minune cât îi plăcea să stea bot în bot cu şefii serviciilor de două ori pe săptămână în întâlnirile de la K2 în perioada 2010-2014, că îi plăcea să mângâie cu gingăşie ghipsul doamnei Koveşi, să aducă mingiile de tenis pentru Maior, Coldea, Dâncu şi Ponta, că se gudura ca un pudel cu şoricul în dinţi la T 14 sau o făcea pe ospătarul servindu-i lui Coldea vinuri scumpe la pachet, aduse din America. Eu nu spun că nu trebuie tăiat din bugetul serviciilor secrete. În mod cert se pot face reduceri ale acestor bugete dar pentru asta trebuie să aplici o reţetă şi anume :

  1. Se ia lista cu priorităţile informative pentru anul 2019 aşa cum ele au fost stabilite de CSAT încă de anul trecut .
    2. Se analizează lista şi se stabileşte reducerea acesteia (bugetul este corelat cu fiecare element al listei de priorităţi informative ). 
    3. După ce se reduce lista priorităţilor informative aprobată de CSAT în şedinţă la care au participat miniştrii şi premierul, se face reducerea bugetului cu sumele corespunzătoare reducerii de activitate. 
    Şi uite aşa se poate face o economie prin reducerea bugetului serviciilor secrete. Banii economisiţi prin aceste reduceri se predau lui Daddy care merge la prima farmacie, cumpără vitamine şi le împarte la tot poporul.


PS – Dacă tot şi-a descoperit veleităţile de "doctor na
țional", oare Daddy ar putea face ceva să găsim vaccin antigripal la medicul de familie sau la farmacii, că de propaganda doamnei Pintea ne-am cam săturat,'' a scris, pe Facebook, Traian Băsescu. 

Contactează Redacția Observatorulph.ro pe WhatsApp la: 0726.221.596 - doar text, foto și video.

Comentează cu profilul tău de Facebook


970.jpg