canapeleeMAG are o promotie cu canapele si fotolii ce au preturile injumatatite.

 

eMAG – lista completa cu canapele si fotolii la reducere poate fi consultata AICI.

eMAG a dat drumul unei promotii mai avantajoase ca niciodata: 50% reducere de pret. Ofertele vizate sunt cele pentru canapele si fotolii, toate in limita stocului disponibil si ale anumitor modele pe care vi le prezentam mai jos.

 

eMAG – Canapea Kring Doris

Canapeaua KRing Doris este extensibila si e dotata cu o cutie ottoman. Canapeaua are culoarea neagra si este din piele ecologica. Structura interna are rame din lemn uscat din foioase controlate de umiditate. Spuma poliuretanica este calitativa si rezistenta, oferind un confort superior. Pretul poate fi gasit AICI.

eMAG – Canapea Kring Betty

O alta canapea cu reducere foarte mare este acest model produs tot de Kring, cu design deosebit, extensibila si de culoare gri. Canapeaua are dimensiunile 230x90x107. Pretul este redus cu 33% si poate fi gasit AICI.

eMAG – Kring Sylvie

Una dintre cele mai mari reduceri de pret de la eMAG le are canapeaua Kring Sylvie cu 3 locuri dintre are 2 reclinere si 3 trepte de confort. Canapeaua are culoarea bej si pretul exact poate fi gasitAICI.

eMAG – Canapea Danny

Canapeaua extensibila Danny este facuta din imitatie de piele de culoare maro, este una dintre cele mai ieftine din promotia de la eMAG si are un design simplu dar foarte util. Pretul poate fi gasit AICI.

eMAG – Rileft

Coltarul Rileft este ideal pentru adeptii liniilor simple si clasice. Datorita formei si cromaticii este usor de integrat in orice locuinta. Coltarul este extensibil, cu spatiu mare de dormit, are sezutul pe arcuri cu burete si dispune de doua lazi pentru depozitare. Sistemul de extensie este foarte practic si usor de utilizat. Coltarul este tapitat integral in stofa, iar pe spatar are incluse 3 perne de dimensiuni mari de culoare roz. Cotierele au linii drepte si elegante.Se poate aseza pe stanga sau pe dreapta. Salteaua este realizata din arcuri de 14 cm inaltime cu feltru 1000 g/mp si mai multe tipuri de bureti. Sezutul este forte confortabil,de duritate medie si are cusaturi pentru a impiedica deplasarea materialului. 

Pretul poate fi gasit AICI.