peste-1-7-milioane-de-romani-au-urmarit-aseara-ultima-editie-din-sezonul-patru-visuri-la-cheie_7 (1).jpg

Un incendiu le-a distrus casa celor trei membri ai familiei Manaila, din Roșiori, iar bunica, fiica ei si nepotul au incercat mereu sa mearga mai departe si sa gaseasca resurse sa fie pozitivi si sa creada ca viata le va deveni mai buna. Din cauza datoriilor, Lenuta a plecat sa munceasca in Anglia, insa nu a putut sta departe de fiul si de mama ei si s-a intos in tara atunci cand a aflat ca au ramas fara locuinta.

Cei trei au continuat lupta si nu au incetat niciun moment sa spere ca destinul li se va schimba. Aseara, echipa Visuri la cheie a ajuns in Rosiori pentru a-i ajuta sa aiba un trai mai bun. Momentul intalnirii a reprezentat o adevarata surpriza pentru ei si o clipa extrem de emotionanta. Impreuna au facut inspectia casei, au vorbit despre neajunsuri si despre dorinte, iar Lenuta, Ecaterina si Catalin au plecat intr-o vacanta de neuitat la munte. Dragos, Adela, Alina, Omid, echipa de constructori si voluntari au ramas la Rosiori si au inceput renovarea. 

Casa a fost complet regandita si, chiar daca proportiile au ramas oarecum aceleasi, locuinta a fost extinsa in plan vertical si prin amplasarea unor pereti traforati care dau profunzime si care filtreaza foarte frumos lumina in cele doua dormitoare. Fosta baie, fosta camara si holul au devenit un spatiu intim, mic si unitar, care se vede inca de la intrarea in casa, cu brauri decorate la nivelul de sus, care vorbesc despre pasiunea familiei pentru folclor. Adela a creat aici un spatiu compact, dar totodata generos, la fel ca sufletul aceastei familii. Camera bunicii a fost realizata cu foarte multa dragoste de Alina.

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

Citește articolul integral pe visurilacheie.ro.

FOTO Așa arăta casa înainte de reconstrucția echipei Visuri la cheie

peste-1-7-milioane-de-romani-au-urmarit-aseara-ultima-editie-din-sezonul-patru-visuri-la-cheie_13.jpg

Familia Mănăilă s-a mutat într-o casă superbă

peste-1-7-milioane-de-romani-au-urmarit-aseara-ultima-editie-din-sezonul-patru-visuri-la-cheie_9.jpg

peste-1-7-milioane-de-romani-au-urmarit-aseara-ultima-editie-din-sezonul-patru-visuri-la-cheie_3.jpg

peste-1-7-milioane-de-romani-au-urmarit-aseara-ultima-editie-din-sezonul-patru-visuri-la-cheie_4.jpg


Drepturi de autor și renunțarea la răspundere juridică

Site-ul Observatorul Prahovean (www.observatorulph.ro) conține, pe lângă fotografiile și materialele produse de jurnaliștii noștri, materiale protejate prin drepturi de autor a căror utilizare nu a fost întotdeauna autorizată în mod expres de către deținătorul drepturilor de autor.

În concordanță cu misiunea noastră, aceea de a asigura dreptul la informare al cetățenilor, considerăm că aceasta reprezintă o "utilizare corectă" și neangajantă în domeniul legilor copyright a oricărui material protejat prin drepturi de autor, așa cum este prevăzut în legislația națională, europeană și internațională (ex.: secțiunea 107 din Legea drepturilor de autor din SUA, Directiva UE, DIRECTIVA (UE) 2017/ 1564 și Legea nr. 8/1996 privind drepturile de autor și drepturile conexe, actualizată – Art. 35, lit. f).

Excepție fac cazurile materialelor publicitare plătite (marcate cu: ”Publicitate” sau ”(P)”), acolo unde răspunderea juridică asupra textelor/fotografiilor aparțin în totalitate clientului nostru.

Dacă doriți să utilizați materiale protejate prin drepturi de autor de pe acest site în scopuri proprii, care depășesc utilizarea corectă, trebuie să obțineți permisiunea de la proprietarul drepturilor de autor.