Testele de salivă pentru elevi vor ajunge în școli pe 2 decembrie

0
Making home self rapid test for covid 19 - dropping the solution to the testing stick.

Elevii vor primi testele rapide pentru depistarea coronavirusului, de la școală, începând de joi, 2 decembrie. Testarea se va face acasă, de două ori pe săptămână sub supravegherea părinților.

Anunțul a fost făcut astăzi de ministrul interimar al Educației, Sorin Câmpeanu, cel care a fost votat pentru un nou mandat în Guvernul PNL-PSD-UDMR condus de Nicolae Ciucă.
„Astăzi am fost informați că va exista o zi de intarziere, ele vor ajunge de la furnizor la IGSU mâine, 25 noiembrie. Am fost asigurat că în termen de 24 de ore vor face ca aceste teste să ajungă în școli.
Având în vedere minivacanța din perioada 29 noiembrie – 1 decembrie, cel mai probabil joi, 2 decembrie, va fi prima zi în care aceste teste vor fi folosite în școli” a declarat Câmpeanu, citat de hotnews.ro.

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0785 075 112 pe WhatsApp sau Signal.

Vreau să mă abonez la serviciul de mesagerie WhatsApp - Trimite un mesaj pe Whatsapp cu textul VREAU SĂ MĂ ABONEZ la numărul de telefon la 0785 075 112

Lasă comentariul tău. Click AICI

Comentariul tău
Numele tău