A murit Dorin Anastasiu. Lumea muzicii românești este în doliu

0

Cântărețul Dorin Anastasiu a murit la vârsta de 78 de ani. Cunoscutul interpret de muzică ușoară a fost câștigătorul „Cerbului de argint”, alături de Angela Similea, în urmă cu 50 de ani.

Considerat unul dintre cei mai șarmanți soliști din muzica românească, Dorin Anastasiu s-a stins din viață, sâmbătă, la vârsta de 78 de ani.

Printre cântecele sale celebre se numără melodii precum „Nu pleca”, împreună cu Mihaela Runceanu, și „Într-un oraș, într-un tramvai”.

Pe pagina de Facebook au fost publicate numeroase mesaje de condoleanțe, din partea celor care l-au cunoscut pe îndrăgitul cântăreț.

„Nu vom uita niciodată vocea, timbrul, talentul și prezența scenică a interpretului Dorin Anastasiu!

Ne vom aminti de profesionalismul său, de distincția, modestia și discreția care i-au guvernat viața și cariera artistică”, a scris pe pagina de Facebook Teatrul de Revistă Constantin Tănase, unde a debutat în concertul – spectacol Melodii ’81, alături de mari soliști ai muzicii ușoare românești.

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0785 075 112 pe WhatsApp sau Signal.

Vreau să mă abonez la serviciul de mesagerie WhatsApp - Trimite un mesaj pe Whatsapp cu textul VREAU SĂ MĂ ABONEZ la numărul de telefon la 0785 075 112

Lasă comentariul tău. Click AICI

Comentariul tău
Numele tău