După ce a omorât un vecin cu zeci de lovituri de cuțit, un bărbat cu probleme psihice le-a spus colegilor de pahar: „Am omorât un om”

Un bărbat de 33 de ani este acuzat de polițiști că și-a ucis vecinul cu zeci de lovituri de cuțit. Potrivit localnicilor, citați de Adevărul, acesta avea probleme psihice și un vechi conflict cu victima.

În localitatea Daneţi, județul Dolj, vineri seara un bărbat de 33 de ani o omorât un vecin cu zeci de lovituri de cuțit în abdomen și în gât, relatează Adevărul.

După ce a a comis fapta, bărbatul a mers la cârciumă şi le-a spus vecinilor. „Am omorât un om”.  Cum nimeni nu l-a crezut, oamenii au mers acasă la victimă ca să vadă ce s-a întâmplat, apoi au sunat la 112.

„Omul avea probleme psihice, toată lumea ştia şi se ferea de el. Un individ lăsat în libertate, deşi toţi ştiau că e periculos. Cică legea nu permite să internezi un bolnav psihic cu forţa. Aşa ni se spunea”, au declarat mai mulţi săteni, citați de Adevărul.

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0726 221 596 pe WhatsApp sau Signal

Lasă comentariul tău. Click AICI

Comentariul tău
Numele tău