fbpx

646x404.jpg

Olivia Steer și medicul pediatru Mihai Craiu au apărut la emisiunea ”Vorbește lumea” pentru a discuta problema vaccinurilor.

”Eu aș vrea să mă plasez astăzi pe poziția de mamă care are niște nedumeriri. Pentru că cei care au rezerve vizavi de vaccinare se confruntă cu problema că întrebările pe care și  le pun nu au un răspuns satisfăcător. Ăsta este motivul pentru care ei au rezerve. Nu au rezerve pentru că s-au uitat pe Google. Nu au rezerve pentru că au vorbit cu o prietenă... Au rezerve pentru că au văzut că prietena lor s-a ales cu copil cu autism după un vaccin. Au nedumeriri când văd prospectul și în prospect scrie autism sau moarte...”, a spus Olivia Steer, la Pro TV.

Întrebat dacă vaccinurile provoacă autism, medicul pediatru Mihai Craiu a răspuns: ”Răspunsul simplu este nu. Și trebuie să plecăm de la o realitate care a fost documentată de instituțiile abilitate că articolul faimos al lui Andy Wakefield este fraudă științifică”. 

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

Înregistrarea emisiunii este disponibiă AICI 

Potrivit adevarul.ro, discuţia a stârnit numeroase reacţii în mediul online, inclusiv din partea a doi experţi care au criticat-o în trecut pe Olivia Steer pentru teoriile periculoase lansate pe Facebook.

Medicul cardiolog Vasi Rădulescu a subliniat că o astfel de dezbatere era necesară şi a taxat-o pe Olivia Steer pentru atitudinea sa sfidătoare, dar şi pentru că „a aberat pe teme medicale“. Acesta şi-a felicitat colegul de breaslă, pe care l-a descris drept „un medic senzaţional şi un om minunat, plin de bun simţ, smerenie, tobă de carte“.

De asemenea, Vlad Mixich, jurnalist şi expert în politici publice în domeniul Sănătăţii, a felicitat postul Pro TV pentru iniţiativă şi a amintit de cazurile în care televiziunile au comis derapaje prezentând doar opinia militanţilor antivaccinare. 

Informeaza-te inainte de a cumpara o casa

Contactează Redacția Observatorulph.ro pe WhatsApp la: 0726.221.596 - doar text, foto și video.

Comentează cu profilul tău de Facebook


sc_vasile1_83d7d.jpg
banner sos deces ultim 300 copyright.jpg
harold.jpg