fbpx

somnorosi parlament rtv.net.jpg

Cum să nu stau, dacă e Ziua Statului Degeaba? Te las să te crizezi la mine, că vrei performanță ( în timp ce sorbi din cafeaua ta fierbinte ) dar îți spun sincer, că ...mă cam doare la bașcheți!

Nici nu te aud, nici nu te văd ! E Ziua Statului Degeaba și tu ar trebui să știi asta, că doar ești șef (ce pana mea). Învață și tu de la cei mai mari, de la aleși, pe care-i plătim să ne apere interesele și să facă treabă bună pentru noi și ei dorm, dorm, dorm buștean...în Parlament, că doar sunt obosiți. Învață și tu de la muncitorii plătiți pe bani grei să ne facă autostrăzi și ei...dorm, dorm, dorm... la umbră și pe unde apucă, că, doar, na...timpul trece, leafa merge!

Harold Pullman Coffin a declarat 16 ianuarie – Ziua Statului Degeaba

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

Hai, șefule, fă-te că nu mă vezi, azi! Că doar băiatu' ăla... Harold Pullman Coffin... nu s-a străduit degeaba să declare 16 ianuarie – Ziua Nimicului.

Așa că, dacă astăzi nu-ți iese treaba, nu dispera! Nu e vina ta, stai și tu degeaba, ești șef...îți permiți.  Nu-ți face griji, că nu e de la tine. ..

Ziua Statului Degeaba se sărbătorește din 1973.

În urmă cu 46 de ani, un tip pe nume Harold Pullman Coffin propunea ca americanii să aibă o zi națională în care să nu facă nimic (nici chiar să sărbătorească sau să celebreze ceva), să fie o zi în care, oamenii să stea degeaba. În aproape jumătate de secol, sărbătoarea n-a fost contestată de nimeni, în schimb, a prins rapid la mai multe popoare și a fost preluată, în din ce în ce mai multe locuri de pe planetă.  

La români, Ziua Statului Degeaba a devenit a doua Zi Națională.

Iar dacă nu mă credeți, uitați-vă la televizor! Îi veți vedea stând degeaba pe unii, pe alții. Iar cei care se bat cu pumnii în piept că muncesc, nu fac...nimic ( adică, or fi făcând ...da' nu se vede, de vreo 30 de ani, încoace)

Șefuleeeee!  Du-te acasă și fă-te că nu mă vezi! Încă mai ai timp să țipi la cine vrei tu, dar nu la mine. Și încă mai ai vreme să stai pe canapea, să faci ce vrei tu, de fapt... să nu faci!  

image fea75
Contactează Redacția Observatorulph.ro pe WhatsApp la: 0726.221.596 - doar text, foto și video.

Comentează cu profilul tău de Facebook


...
970.jpg