- Publicitate -

Posturi vacante în spitalele din Prahova. Zeci de locuri de muncă scoase la concurs de primării și școli din județ

Zeci de locuri de muncă au fost scoase la concurs în Prahova. Pe listă figurează posturi vacante în spitale, primării și unități de învățământ din județ.

- Publicitate -

Mai multe posturi vacante au fost scoase la concurs în Prahova. Pe listă figurează posturi vacante la spitale, școli și primării, dar și la Clubul Sportiv Municipal Ploiești.

Posturi vacante la Spitalul Municipal Câmpina

Spitalul Municipal Câmpina, județul Prahova, organizează concurs de recrutare pentru ocuparea pe perioadă nedeterminată, a funcțiilor contractuale, de execuție, vacante, de:

  • 1 post Șofer autosanitară III
  • 1 post Muncitor necalificat
  • 1 post muncitor III liftier

Spitalul Municipal Câmpina, județul Prahova, organizează concurs de recrutare pentru ocuparea pe perioadă nedeterminată, a funcției contractuale, de execuție, vacante, de kinetoterapeut  în cadrul Laboratorului Recuperare, Medicină Fizică și Balneologie (baza de tratament).

Citește și: Cine poate beneficia de reducerea vârstelor de pensionare. Răspunsul Casei Județene de Pensii Prahova

Spitalul Municipal Câmpina, județul Prahova, organizează concurs de recrutare pentru ocuparea pe perioadă nedeterminată, a funcției contractuale, de execuție, vacante, de medic specialist în specialitatea boli infecțioase – Compatimentul de prevenire si limitare a infecțiilor asociate asistenței medicale.

Spitalul de Psihiatrie Voila, Câmpina, județul Prahova, organizează concurs pentru ocuparea, pe perioadă nedeterminată a funcției contractuale de execuție, vacante de muncitor IV – instalator, activitatea de întreținere clădiri, instalații de apă, lumină și încălzire, din cadrul Serviciului Administrativ, Achiziții, Întreținere, Transport (AAITT).

Posturi vacante la Spitalul C.F. Ploiești

Spitalul C.F. Ploiești, județul Prahova, organizează concurs de recrutare pentru ocuparea pe perioadă nedeterminată, a funcției contractuale, de execuție, vacante, de medic specialist confirmat în specialitatea reumatologie, în cadrul sectiei Medicina Interna II, Compartiment Reumatologie.

- Publicitate -

Spitalul C.F. Ploiești, județul Prahova, organizează concurs de recrutare pentru ocuparea pe perioadă nedeterminată, a funcției contractuale, de execuție, vacante, de medic primar confirmat în specialitatea gastroenterologie, în cadrul sectiei Medicina Interna II, Compartiment Gastroenterologie.

Citește și: La ce vârstă se pot pensiona femeile. Casa Județeană de Pensii Prahova a explicat modul de calcul

Spitalul C.F. Ploiești, județul Prahova, organizează concurs de recrutare pentru ocuparea pe perioadă determinată, a funcției contractuale, de execuție, temporar vacante, de farmacist, in cadrul Farmaciei spitalului.

Spitalul C.F. Ploiești, județul Prahova, organizează concurs de recrutare pentru ocuparea pe perioadă nedeterminată, a funcției contractuale, de execuție, vacante, de medic primar confirmat în specialitatea neurologie, în cadrul sectiei Medicina Interna I, Compartiment Neurologie.

- Publicitate -

Post vacant la Spitalul de Boli Pulmonare

Spitalul de Boli Pulmonare, orașul Breaza, județul Prahova, organizează concurs pentru ocuparea, pe perioadă nedeterminată a funcției contractuale de execuție, vacante de medic specialist – pneumologie.

Posturi vacante la primăriile din Prahova

Primăria Comunei Poienarii Burchii, județul Prahova, organizează concurs de recrutare pentru ocuparea pe perioadă nedeterminată, a funcției contractuale, de execuție, vacante, de muncitor calificat, treapta I (3 posturi), în cadrul Compartimentului Administrativ (Cod COR 712609, Cod COR 721410 şi Cod COR 832201).

Primăria Comunei Brebu, județul Prahova, organizează concurs de recrutare pentru ocuparea pe perioadă nedeterminată, a funcției contractuale de execuție, vacante, de inspector de specialitate, grad profesional debutant la Compartimentul Activităţi Culturale, Sportive Și Biblioteca Comunală.

- Publicitate -

Citește și: Începând cu 1 ianuarie 2023 s-a majorat vârsta de pensionare a femeilor

Primăria Comunei Berceni, Judeţul Prahova, organizează concurs de recrutare pentru ocuparea pe perioadă nedeterminată a funcției contractuale de execuţie vacante, de asistent medical comunitar, grad profesional principal, în cadrul serviciului social furnizat în comunitate: „Centrul pentru servicii de asistență comunitară”.

Primăria Orașului Vălenii de Munte, județul Prahova, organizează concurs de recrutare pentru ocuparea pe perioadă nedeterminată, a funcţiilor contractuale, de execuție, vacante, după cum urmează:

  • muncitor necalificat, în cadrul Compartimentului Piață;
  • îngrijitor, în cadrul Compartimentului Administrativ.

Citește și: Lista completă a localităților din Prahova ai căror cetățeni pot ieși mai devreme la pensie cu 2 ani din cauza poluării

U.A.T. Comuna Drajna, județul Prahova, organizează concurs de recrutare pentru ocuparea pe perioadă nedeterminată, a funcției contractuale, de execuție, vacante, de mașinist buldoexcavator – Serviciul de Gospodărire Comunală.

- Publicitate -

Administraţia Serviciilor Sociale Comunitare Ploiești, Județul Prahova, organizează concurs de recrutare pentru ocuparea pe perioadă determinată, a funcţiilor contractuale, de execuție, temporar vacante, după cum urmează:

  • asistent medical grad principal – până la data de 24.06.2024;
  • asistent medical generalist – până la data de 03.01.2024.

Posturi vacante la CSM Ploiești

Clubul Sportiv Municipal Ploiești, județul Prahova, organizează concurs de recrutare pentru ocuparea pe perioadă nedeterminată a funcției contractuale, de execuție, vacante, de consilier juridic, grad profesional IA, în cadrul Compartimentului Juridic, Resurse Umane, Secretariat.

Clubul Sportiv Municipal Ploiești, județul Prahova, organizează concurs de recrutare pentru ocuparea pe perioadă nedeterminată a funcției contractuale, de execuție, vacante, de inspector de specialitate grad profesional IA,  în cadrul Serviciului Financiar Contabilitate.

- Publicitate -

Posturi vacante în școlile din Prahova

Școala Gimnazială „Sfânta Vineri”, Ploiești, județul Prahova, organizează concurs de recrutare pentru ocuparea pe perioadă nedeterminată, a funcției contractuale, de execuție, vacante, de îngrijitor.

Școala Gimnazială comuna Lapoș, județul Prahova, organizează concurs de recrutare pentru ocuparea pe perioadă nedeterminată, a funcţiei contractuale, vacante, de administrator financiar – 0,50 normă.

Școala Gimnazială ,,Radu și Severa Novian”, comuna Adunați, județul Prahova, organizează concurs de recrutare pentru ocuparea pe perioadă nedeterminată, a funcției contractuale de execuție, vacante, de îngrijitor.

Citește și: Câți pensionari din Prahova vor primi pensii majorate în luna ianuarie 2023. Care este cea mai mică pensie

Colegiul de Artă „Carmen Sylva”, Ploiești, organizează concurs/examen pentru ocuparea pe perioadă nedeterminată, pentru funcția de paznic.

Liceul Tehnologic Agromontan „Romeo Constantinescu”, Vălenii de Munte, județul Prahova, organizează concurs de recrutare pentru ocuparea pe perioadă nedeterminată, a funcției contractuale de execuție, vacante, de administrator de patrimoniu.

Liceul Tehnologic ,,Profesor Ilie Gavrilă” Cioranii de Jos, județul Prahova, organizează concurs de recrutare pentru ocuparea pe perioadă nedeterminată, a funcției contractuale, de execuție, vacante, de îngrijitor.

Citește și: Operațiune de salvare în Bucegi. Îmbrăcat în pantaloni scurți, un bărbat din Galați a supraviețuit după ce și-a petrecut toată noaptea în zăpadă – FOTO

Colegiul „Ion Kalinderu” din Buşteni, Judeţul Prahova, organizează concurs de recrutare pentru ocuparea pe perioadă nedeterminată, a funcției contractuale, vacante, de administrator financiar – contabil șef în cadrul Compartimentului Financiar – Contabil.

Posturi vacante la Administrația Națională „Apele Române” – Administraţia Bazinală de Apă Buzău-Ialomiţa, Sistemul de Gospodărire a Apelor Prahova

Administrația Națională „Apele Române” – Administraţia Bazinală de Apă Buzău-Ialomiţa, Sistemul de Gospodărire a Apelor Prahova, organizează concurs de recrutare pentru ocuparea pe perioadă nedeterminată a funcției contractuale, de execuție, vacante, de hidrolog la biroul Hidrologie.

Administrația Națională „Apele Române” – Administraţia Bazinală de Apă Buzău-Ialomiţa, Sistemul de Gospodărire a Apelor Prahova, organizează concurs de recrutare pentru ocuparea pe perioadă nedeterminată a funcției contractuale, de execuție, vacante, de electrician, la S.H. Baraje – Formaţia baraj Măneciu.

Citește și: Consiliul Județean Prahova, finanțare pentru Unitatea de Asistență Medico Socială Boldești- Scăeni

Administrația Națională “Apele Române”- Administraţia Bazinală de Apă Buzău-Ialomiţa – Sistemul de Gospodărire a Apelor Prahova, organizează concurs de recrutare pentru ocuparea pe perioadă nedeterminată, a funcției contractuale de execuție, vacante, de maşinist terasamente.

Administrația Națională “Apele Române”- Administraţia Bazinală de Apă Buzău-Ialomiţa – Sistemul de Gospodărire a Apelor Prahova, organizează concurs de recrutare pentru ocuparea pe perioadă nedeterminată, a funcției contractuale de execuție, vacante, de şofer la Formaţia Mecanizare din cadrul Sistemului de Gospodărire a Apelor Prahova.

Posturi vacante la Direcția Națională de Probațiune

Direcția Națională de Probațiune organizează concurs pentru ocuparea pe perioadă nedeterminată a funcției contractuale de execuție, vacante, de secretar (2 posturi), distribuite câte unul în fiecare dintre următoarele servicii de probațiune:

  • în cadrul Serviciului de Probațiune București;
  • în cadrul Serviciului de Probațiune Constanța;
  • în cadrul Serviciului de Probațiune Prahova.

Provocarea observatorul prahovean

Sondaj Observatorul Prahovean

- Publicitate -

Ai informații care ar putea deveni o știre? Contactează-ne la: 0785 075 112, pe WhatsApp sau Signal.

Urmărește știrile Observatorul Prahovean și pe Google News!

- Publicitate -

Articole asemănătoare

Ce proiecte au propus parlamentarii prahoveni în mandatul 2020 – 2024. Bujorul a devenit Floare Națională a României

Din patru în patru ani, prahovenii sunt invitați la vot pentru a-și desemna deputații și senatorii. Astăzi vă vom prezenta o nouă serie de...

Aur la scrimă pentru micuța ploieșteancă Antonia Sănescu. Sportiva a strălucit în Marea Britanie, la „Millfield Cup U14”

La doar 12 ani, o ploieșteancă, Antonia Stănescu, a reușit să obțină Aurul la competiția de scrimă „Millfield Cup U14”, organizată în orașul englez...
- Publicitate -
- Publicitate -
- Publicitate -

Ultimele știri

Ce proiecte au propus parlamentarii prahoveni în mandatul 2020 – 2024. Bujorul a devenit Floare Națională a României

Din patru în patru ani, prahovenii sunt invitați la vot pentru a-și desemna deputații și senatorii. Astăzi vă vom prezenta o nouă serie de...

Mai mulţi italieni au obţinut ilegal, în România, diplome de asistenţi medicali, fără a cunoaşte limba română

Douăsprezece percheziţii au loc luni în judeţele Ilfov şi Mureş, într-un dosar privind şcolarizarea fictivă a unor cetăţeni italieni care au obţinut ilegal diplome...

Aur la scrimă pentru micuța ploieșteancă Antonia Sănescu. Sportiva a strălucit în Marea Britanie, la „Millfield Cup U14”

La doar 12 ani, o ploieșteancă, Antonia Stănescu, a reușit să obțină Aurul la competiția de scrimă „Millfield Cup U14”, organizată în orașul englez...

Normele de aplicare pentru noua lege a pensiilor au fost publicate

Ministerul Muncii a publicat proiectul de hotărâre de Guvern pentru aprobarea normelor de aplicare a prevederilor legii privind sistemul public de pensii. Calculul pensiei, după...

Cadavrul unei femei a fost găsit pe un câmp dintre Prahova și Dâmbovița

Polițiștii din cadrul IPJ Dâmbovița fac cercetări în cadrul unui dosar penal după ce luni dimineață cadavrul unei femei în vârstă de 35 de...
Emisiuni
- Publicitate -

Probleme la transmiterea telefonică a indexului Electrica. Coadă de zeci de persoane la sediul din Ploiești

Mai mulți cititori ne-au reclamat pe adresa redacției problemele întâmpinate în ultimele zile la transmiterea telefonică a indexului Electrica. După ce aplicația MyElectrica a fost...

Problema gunoiului din Ploiești s-a rezolvat… parțial. Sesizări privind mizeria din jurul platformelor

Au fost nenumărate crize ale gunoiului majoritatea localităților din Prahova. Cel puțin teoretic, la finele săptămânii trecute, problema ar fi fost rezolvată, așa că...

Sute de copii din Prahova au părinții plecați la muncă în străinătate. Psiholog: „Tind să dezvolte probleme psiho-emoționale grave”

Numărul total al copiilor din Prahova care aveau părinţii plecaţi la muncă în străinătate era, la finele lui 2023, de 2811, cu 359 mai...

În centrul Ploieștiului o rampă de acces a fost blocată de un loc pentru fumat

În centrul Ploieștiului o rampă de acces pentru persoane cu mobilitate redusă a fost transformată în loc pentru fumat. În zona centrală a orașului,...

Benzina a depășit pragul de 7 lei/litru. Nouă scumpiri înregistrate de Petrom într-o lună

Petrom, liderul pieței carburanților din România, a efectuat luni dimineață cea de-a noua scumpire a benzinei și motorinei din ultima lună. Seria majorărilor de...
Emisiuni
- Publicitate -