Pentru a economisi bani, tot mai mulți turiști cazați la hoteluri, unele de lux, își aduc de acasă tot ce le este necesar pentru a găti în cameră ciorbă sau tocană.
Imaginile de mai jos au fost surprinse într-un hotel din zona cu pretenţii a staţiunii Mamaia, unde o cameră costa acum cel puţin 400 de lei pe noapte.
Turiştii au transformat noptiera într-o mini-bucatarie unde pe o plită electrică bolboroseşte o ciorbă de văcuţă. În momentul în care holul a început să miroasă a mâncare, angajaţii au bătut agitaţi la uşa lor.
Lahme Bolat, manager hotel: „Într-o zi era un miros de o ciorbă din aia sănătoasă ca-n Moldova de ne mirăm de unde, de unde, când ne-a anunţat camerista că a intrat la curăţenie şi fierbea oala pe foc de mama focului şi mirosea o ciorbă dreasă ca la mama acasă!”
Alţi hotelieri au găsit în camere inclusiv butelii cu gaz – adevărate pericole pentru turişti, dar şi mini-baruri ticsite cu borcane cu bulion, conserve, ouă, lapte şi brânză. Turiştilor prinşi în aceste ipostaze li s-a interzis să mai gătească în cameră. Ca să economisească bani în vacanţă alţii îşi fac cumpărăturile la supermarket şi iau masa direct pe plajă.
Citește continuarea pe Știrile Pro TV
FOTO