parklake2

Cel mai nou mall din Bucuresti - ParkLake - construit in zona Dristor-Titan, s-a deschis astăzi, 1 septembrie.

 

Mall-ul adaposteste circa 220 de magazine, unele venite in premiera pe piata din Romania, un cinematograf multiplex, 23 de restaurante in zona de food court, un hipermarket Carrerfour, un club WorldClass, locuri de joaca pentru copii, terenuri de tenis padel, 2.450 de locuri de parcare si un patinoar pe timp de iarna. Cu o zi inainte de inaugurare, inca se mai lucra la amenajarea spatiilor vezi, a terasei si a aleilor si nu toate magazinele din mall vor fi deschise in ziua inaugurarii, nefiind gata.

Desi mall-ul este prezentat drept unul prietenos cu mediul, avand mai multe certificari in acest sens, acesta a fost construit pe terenul bazei sportive Spartac, in perioada de aprobare a constructiei fiind un  adevarat scandal in acest sens. Societatea civila si o parte dintre locuitorii din zona s-au opus proiectului cerand pastrarea spatiului verde. In plus, interiorul este plin din flori de plastic. Arhitectii care au realizat designul cladirii au declarat ca au ales aceasta solutie din motive de igiena in zona din food court, dar si din cauza ca plantele fiind suspendate la inaltimi mari, daca erau naturale,  erau greu de ingrijit.

Cum ajungi la acest mall

Mall-ul se afla pe Bd. Liviu Rebreanu, aproape de intersectia cu bd. Camil Ressu, chiar langa Parcul Titan, accesul fiind posibil si din parc. Din Piata Unirii cel mai simplu se poate ajunge cu metroul, pana la statia Dristor, apoi 10 minute de mers pe jos.

Ce magazine gasim la ParkLake

Centrul comercial va veni cu branduri noi pe piata din Romania, cum ar fi Forever 21, Play Park, Lanidor, Lynne si 4F. ACesta va adaposti magazine H&M, Zara, Massimo Dutti, Zara Home, Oysho, Bershka,Stradivarius si Pull & Bear, Debenhams, Koton, Reserved, Mohito, Sinsay, House si Cropp, Altex, Hervis, IPB si Lem's. Alte branduri care completeaza oferta comerciala si de agrement includ Collective, Levi's, Motivi, Tommy Hilfiger, Gant & Lacoste, CCC, Springfield, Lee Cooper, KVL, TimeOut, Geox, Il Passo, Aldo si Desigual.

In ceea ce priveste oferta de cosmetice si machiaj, centrul comercial va gazdui magazinele Douglas, Sephora, Mac, Yves Rocher, Kendra.

Oferta de bijuterii din ParkLake este completata de Swarovski, Khulto, Fossil si Teilor. Noua oferta de decoratiuni pentru casa, echipamente si tehnologie propune chiriasi ca Zara Home, Bonsai, Altex si Arsis, completata cu oferta de jucarii si carte: MaxiToys, Smyk, Mothercare, Lego si Carturesti.

ParkLake va oferi totodata o gama larga de echipamente sportive, prin branduri ca Hervis, Intersport, Nike, Adidas and Sketchers.


LA food court se gasesc:  KFC, Pizza Hut, Paul, Wu Xing, Brioche Doree, Starbucks, Gloria Jean's Coffees, K-Grill, Oro Toro (by OSHO), Bistrot du Paris, La Cerdac, Chopstix, SaladBox, etc.
sursa: hotnews.ro

Galerie FOTO ParkLake

 

parklake1

parklake3

parklake4

 

parklake5

parklake6

parklake7

 

parklake8

parklake9

parklake10

 

Mai multe articole
  • Marți, 17 Octombrie 2017
  • De Marius Nica

Pâine Savoria mucegăită la Carrefour-ul de la Ploiești Shopping City. Reacția conducerii: tot lotul a fost retras!

  • Marți, 17 Octombrie 2017
  • De Observatorul Prahovean

Experiența plăcută a unui șofer prin Ploiești. Polițiștii nu stăteau la ”pândă”, ci dirijau traficul

  • Luni, 16 Octombrie 2017
  • De Observatorul Prahovean

Accident în București. O autobasculantă a lovit patru mașini apoi a intrat pe trotuar oprindu-se într-o farmacie