Ne place în general tradițional, dar nu spunem nu și micilor variații care dau un plus de savoare, care ies din tipare fără să afecteze plăcerea de a savura anumite preparate culinare. Astăzi, la Culinaria, chef Escoffier Dan Neagu ne prezintă rețeta bulzului urban.
Dan Neagu: ”Varianta rapidă a bulzului tradițional este rețeta pe care o propun în acest articol.
Pe blog găsiți și o altă rețetă derivată și ea a bulzului – Strachina Ciobanului (rețeta aici)
Ingrediente pentru bulz urban – 1 porție
- MĂMĂLIGUȚĂ PRIPITĂ 200 gr
- BRÂNZĂ de burduf 150 gr
- CAȘCAVAL afumat 50 gr
- UNT 10 gr
- BACON 50 gr
- Ulei 10ml
- OU 1buc
- SARE, un praf, pentru ou.
Pregătire: 10 min
Preparare: 10 min
Gratinare : 3 min
DIFICULTATE – UȘOR
Modul de prepare în volgul Culinaria de astăzi:
Cum ți se pare subiectul?