Aglomerație pe pârtiile de schi din Sinaia. Destinație perfectă pentru vacanța elevilor

0

Chiar dacă am trecut de jumătatea lunii aprilie, pârtiile de schi din Sinaia sunt deschise, iar condițiile meteo sunt perfecte pentru practicarea sporturilor de iarnă. Gondola Sinaia și Gondola Carp și-au început, joi, programul cu publicul, iar Sinaia se dovedește o destinație perfectă pentru vacanța elevilor.

Situată la 65 km de Ploiești, Sinaia se dovedește destinația perfectă chiar și pentru o excursie de o zi, mai ales în vacanța elevilor. Chiar dacă am trecut de mijlocul lunii aprilie, practicarea sporturilor de iarnă rămâne o opțiune excelentă.

Administratorii Gondolei Sinaia au anunțat, joi, încă de la primele ore, că toate instalațiile de transport pe cablu sunt funcționale.

Telescaunul Soarelui și-a început programul de la ora 09.00 și funcționează până la ora 16.00, în timp ce Telescaunul Valea Soarelui va avea program cu publicul până la ora 15.50, iar banda pentru începători de la Cota 2.000 până la ora 16.00.

„Sunt amenajate și deschise pârtiile Lăptici 1 și 2, Valea Soarelui 1 și 2, Varianta și Varianta Furnica. Drumul de vară este practicabil până la Cota 1500”, au precizat administratorii Gondolei Sinaia.

Potrivit imaginilor live publicate de sinaiago.ro s-au format cozi la instalațiile pe cablu, semn că mulți au ales să petreacă această zi la munte. Vremea frumoasă ține amatorii sporturilor de iarnă.

Citește și: Sinaia scapă de o parte din restricții. Circulația pe timp de noapte interzisă de la ora 22.00

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0785 075 112 pe WhatsApp sau Signal.

Vreau să mă abonez la serviciul de mesagerie WhatsApp - Trimite un mesaj pe Whatsapp cu textul VREAU SĂ MĂ ABONEZ la numărul de telefon la 40785 075 112

Lasă comentariul tău. Click AICI

Comentariul tău
Numele tău