Doi tineri români, condamnați pe viață, după ce și-au ucis verișoara în prezența fiicei victimei

Doi tineri români își vor petrece toată viața în spatele gratiilor, după ce au ucis-o cu sânge rece pe soția vărului lor, în Italia. Curtea de Apel din Palermo a menținut sentințele inițiale pentru cei doi criminali, scrie portalul de știri Today.it.

Alina Elena Biță avea 28 de ani și trăia la Cerda, lângă Palermo, împreună cu soțul ei și fetița lor de doar 11 luni. În dimineața zilei de 9 octombrie 2017 le-a deschis ușa verilor soțului ei, Paul Andrei Todirașcu și Florin Buzilă, în vârstă de 18, respectiv 19 ani.

La un moment dat, Alina l-a surprins pe unul dintre ei căutând prin casă, după bani. A fost momentul în care cei doi au atacat-o fără milă. Unul o ținea, celălalt a strâns-o de gât până a ucis-o.

Corpul româncei a fost găsit pe podeaua casei sale după ce un vecin a dat alarma, îngrijorat de plânsul neîncetat al fiicei femeii.

Cei doi criminali au fost condamnați la închisoare pe viață pe 4 octombrie anul trecut. Curtea de Apel a decis în această săptămână că nu există circumstanța agravantă premeditării pentru jaf și nici aceea că cei doi au comis crima în prezența minorilor. În ciuda dispariției acestor două circumstanțe agravante din acuzațiile asupra românilor, Curtea de Apel nu a modificat sentința, care a rămas maximă.

Citește mai multe pe Libertatea.ro

Ai un pont? Contactează-ne pe WhatsApp la: 0726.221.596

Publică aici opinia ta

Comentariul tău
Numele tău