Horoscopul de astăzi, 25 mai 2020

0

Mobilizarea e totul și ideile curg, rezolvările la fel, trebuie doar să menținem ritmul ca să reușim ce ne-am propus. Vibrația zilei este 7 și intuiția ne dă cheia succesului.

HOROSCOP 25 MAI 2020 GEMENI

Se poate să reluați o idee mai veche și să o fructificați, de data asta, c-aveți planuri mari, să câștigați bani și prestigiu. O să fie nevoie să vă luptați pentru drepturile voastre, să ajungeți, poate, și în instanță că să nu vi se mai conteste drepturile, să vi se valideze.

HOROSCOP 25 MAI 2020 RAC

Poate-a sosit momentul să dați și pe la doctor să vedeți cum stați cu sănătatea, dacă tot vedeți că e ceva care nu vă trece. O să luați bani și scoateți lista cu lucruri obligatorii ca să vă achitați de ele și dacă mai rămân bani, îi puneți de-o parte s-aveți o rezervă.

HOROSCOP 25 MAI 2020 LEU

Poate așteptați un răspuns de la o bancă, sau cereți vreun permis, un accept undeva și o să le primiți. Vă dați întâlnire cu cineva cu care-ați colaborat în vremurile de dinainte și poate refaceți grupul dacă mai sunt condițîi, situația de-acum v-o permite.

HOROSCOP 25 MAI 2020 FECIOARĂ

Poate vă ocupați și de mașină, s-o repuneți în stare de bună funcționare și poate reactualizați niște acte – buletin, pașaport. O să reveniți în fortă cu un proiect pe care l-ați mai propus cândva dar n-a fost bine primit și de data asta o s-aduceți și niște argumente în plus.

HOROSCOP 25 MAI 2020 BALANȚĂ

O să puteți semna un act de proprietate, să vi-l parafeze un notar și să vă mutați la vreo reședință c-aveți actele în regulă. Vă-nțelegeți cu niște colaboratori de pe alte meleaguri să faceți schimb de documentație până o să vă puteți întâlni să fie o muncă față-n fatză.

HOROSCOP 25 MAI 2020 SCORPION

Cu sănătatea ar trebui să vă puneți la punct că să fiți buni, zdraveni, și să faceți treabă de top. O să faceți presiuni ca să vă luați banii pe care-i aveți de încasat fie de la-nceputul anului, fie de anul trecut, chiar, și să-i puneți la saltea pentru o vacanță cănd o să fie voie.

HOROSCOP 25 MAI 2020 SĂGETĂTOR

Relația de cuplu trece printr-o perioadă de resetare, sunt aspecte pe care le puteți îmbunătăți și o să vă meargă mai bine. Aveți un proiect pe care-l puteți pune în practică și să faceți rost de bani, să aveți o varianta B de bani de rezervă, un depozit.

HOROSCOP 25 MAI 2020 CAPRICORN

Poate vă consultați cu ai voștri să vedeți ce modificări mai faceți pe-acasă, la capitolele imobiliar și aparatură electrocasnică. E cineva care vă propune o colaborare și se poate să vă nimerească, să aveți timp pentru așa ceva și suma oferită să fie convenabilă.

HOROSCOP 25 MAI 2020 VĂRSĂTOR

Se poate s-aveți de semnat un contract și lucrați pe alți bani, și o să aveți și cheltuieli pe măsură. Și voi vă puteți asocia cu cineva că să aveți mai mult spor la treabă, dar vă puteți încumeta și la un proiect pe cont propriu și de cursă lungă.

HOROSCOP 25 MAI 2020 PEȘTI

O să investiți o sumă de bani în amenajarea unui spațiu de joacă pentru copii și altul de recreere pentru oameni mari. Apar niște schimbări în programul vostru și poate va trebui să stea altcineva cu copiii dacă vă duceți la serviciu, sau dacă vă apucați de reparat, zugrăvit pe-acasă.

Sursa Stirileprotv.ro

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0785 075 112 pe WhatsApp sau Signal.

Vreau să mă abonez la serviciul de mesagerie WhatsApp - Trimite un mesaj pe Whatsapp cu textul VREAU SĂ MĂ ABONEZ la numărul de telefon la 0785 075 112

Lasă comentariul tău. Click AICI

Comentariul tău
Numele tău