Horoscopul de astăzi, 21 mai 2020

0

O să ne bucurăm de niște privilegii, dar e bine să fim atenţi la ce-am greşit pe ici pe colo, să putem îndrepta situaţiile. Vibraţia zilei este 3 şi să spunem sincer ce gândim şi ce simţim.

HOROSCOP 21 MAI GEMENI

Poate c-o să vă puneţi garderoba la punct să vă duceţi şi la tuns să mai faceţi şi un pic de mişcare să reglaţi greutatea corporală. E animaţie la voi, sunt lucruri pe care să le reparaţi, să scăpaţi de nişte restanțe şi altele pe care să le începeţi acum pentru că le-a venit rândul.

HOROSCOP 21 MAI RAC

Vă pregătiţi de o plecare, probabil cu treaba, o fi obligatoriu să rezolvaţi probleme de serviciu sau cu gospodăria din altă localitate. V-au rămas nişte aspecte legate de sănătate de reglat şi o să sunaţi întâi la medic şi abia apoi o să vedeţi dacă vă duceţi şi la o consultaţie.

HOROSCOP 21 MAI LEU

Se poate să vă fie din ce în ce mai greu să-i mulţumiţi pe şefi, dar găsiţi voi o soluţie, veniţi cu strategii ingenioase şi o să fie perfect. O s-aveţi de făcut o evaluare a rezervelor financiare şi poate vă duceţi la bancă să vedeţi exact cum staţi şi o să luaţi o decizie în privinţa ratelor, le amânaţi, le plătiţi.

HOROSCOP 21 MAI FECIOARĂ

Poate-abia acum or să fie luate în considerare nişte produse şi-o să le valorificaţi, mai plătiţi şi voi din datorii. O să reactualizaţi nişte acte, poate aveţi de luat nişte avize ca să puteţi începe lucrul şi o fi de aşteptat, nu se vor semna chiar de pe-o zi pe alta.

HOROSCOP 21 MAI BALANȚĂ

O să daţi un examen, un interviu, e de reglat o situaţie ca să puteţi trece într-o altă etapă la şcoală, sau în profesie. Se poate să vă interesaţi acum de o plecare pe care n-aţi făcut-o când trebuia din cauza pandemiei şi vedeţi acum când se poate şi în ce condiţii ca să nu pierdeţi banii.

HOROSCOP 21 MAI SCORPION

O problemă de sănătate s-ar putea să vă zgândăre un pic şi e bine să n-o ignoraţi, ci să ţineţi cont de ea, să vă menajaţi cât de cât. Aveţi de recuperat bani şi nu puteţi lăsa lucrurile aşa, faceţi demersuri, vă şi deplasaţi dacă e nevoie ca să intraţi în posesia banilor.

HOROSCOP 21 MAI SĂGETĂTOR

O să reapară cineva care nu şi-a pierdut speranţa c-o să puteţi fi împreună şi se poate să vă şi nimerească sufleteşte. O să-ndreptati nişte situaţii care necesită mici intervenţii pe ici, pe colo şi o să vă puteţi relansa pe scenă socială, c-aveţi multe de spus.

HOROSCOP 21 MAI CAPRICORN

O să vă luaţi poate altă maşină dacă nu se mai poate repara, sau nu mai aveţi încredere, nu va mai simţiţi în siguranţă. O s-aveţi de lucru la serviciu şi apar şi bani mai mulţi în perspectiva – de restul treburilor vedeţi cine se ocupă, de copii, de casă, de diverse.

HOROSCOP 21 MAI VĂRSĂTOR

Se poate să intre la plată şi un proiect mai vechi, să luaţi bani din urmă şi să aveţi pentru facturi, rate şi alte plăți. Poate-o să investiţi nişte bani în aparatură ca să daţi randament şi mai bun la slujbă, poate va şcoliţi şi-ntr-un nou domeniu ca să vă sporiţi şansele de succes.

HOROSCOP 21 MAI PEȘTI

Se pare că n-aţi renunţat la ideea de a vă lua alta locuinţă şi o să vizionaţi mai multe până să alegeți una. Vă înnoiţi casă, daţi nişte bani pentru confortul alor voştri şi o să puneţi ceva de-o parte şi pentru o ieşire la iarbă verde undeva în weekend, fără aglomeraţie.

HOROSCOP 21 MAI BERBEC

Poate daţi o fugă în alt oraş, fie cu treabă, fie ca să luaţi o gură de aer proaspăt la sfârşit de săptămână. O să-i îndrumaţi pe copii, la şcoală, la activităţile extraşcolare sunt multe lucruri pe care le puteţi face împreună şi să semnaţi şi voi nişte acte, să luaţi un accept.

HOROSCOP 21 MAI TAUR

Se poate să vă fie recalculată o muncă, nişte produse şi să aveţi un profit cert. O să vă răsfeţe cineva, poate vă invită la cafea pentru că are ceva de spus referitor la relaţia voastră, care v-ar putea face fericiţi şi o să luaţi în serios discuţia.

Sursa Stirileprotv.ro

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0785 075 112 pe WhatsApp sau Signal.

Vreau să mă abonez la serviciul de mesagerie WhatsApp - Trimite un mesaj pe Whatsapp cu textul VREAU SĂ MĂ ABONEZ la numărul de telefon la 0785 075 112

Lasă comentariul tău. Click AICI

Comentariul tău
Numele tău