Horoscopul de astăzi, 20 mai 2020

0

E bine să fim pe fază pentru că pot să apară situaţii care să ne dea peste cap şi o să dureze până să ne redresăm, dacă nu suntem atenţi. Vibraţia zilei este 2 şi o să ne bucurăm de compania cuiva la care ţinem.

HOROSCOP 20 MAI GEMENI

Se poate să semnaţi un contract şi să vă primiţi şi banii pe care i-aţi cerut la un moment dat şi atunci nu vi s-au putut da. Sunt lucruri de care trebuie să vă dispensaţi ca să vă faceţi viaţa mai uşoară, să vă adaptaţi din mers situaţiei post-criză, şi să reuşiţi să vă integraţi ca lumea.

HOROSCOP 20 MAI RAC

Apare cineva care se oferă să va-ntinda o mână de ajutor ca să vă mai rămână timp şi pentru voi. Voi păreţi a fi pe picior de plecare şi se poate să fie şi cu treaba, c-aveţi vreo proprietate, un teren pe care cultivaţi ceva ca s-aveţi din ce trăi.

HOROSCOP 20 MAI LEU

O s-adunaţi în jurul vostru nişte oameni cu care să faceţi echipa şi la treabă şi la distracţie şi o să fie cu succes pe toate fronturile. O să intraţi la cheltuială poate şi pentru că s-au mai deschis nişte magazine, dar puteţi lua şi de pe online ce vă trebuie pentru casa, dar şi pentru voi de-mbracat, de-ncaltat.

HOROSCOP 20 MAI FECIOARĂ

O veste de la cineva plecat prin ţară, prin lume şi o să daţi un semn de viaţă c-aţi putea ajunge şi voi acolo, la un moment dat. O să ieşiţi la rampa cu ceva nou care să vă reprezinte şi să v-aducă bani, dar o să fie mult de lucru şi în mod susţinut, dar sunteţi gata de orice efort.

HOROSCOP 20 MAI BALANȚĂ

Se poate să luaţi de undeva nişte bani şi să vă cumpăraţi ceva la care visaţi de multă vreme. Se poate să vă-ndreptaţi spre un domeniu care să v-ajute să obţineţi o perfecţionare, o diplomă care să v-aducă bani, şi o ascensiune în carieră.

HOROSCOP 20 MAI SCORPION

O relaţie se poate resuscita cu o vorbă bună, o ieşire la doi paşi pe-afară şi o să refaceţi armonia care a fost cândva. Vine cineva care vă poate da de lucru, dar e posibil şi să vă propună să vă asociaţi în vederea unei activităţi recreative, să plecaţi o zi, măcar, pe undeva.

HOROSCOP 20 MAI SĂGETĂTOR

Se pare c-aţi amânat prea mult o discuţie cu cineva care a dispărut fără explicaţii şi e bine să aflaţi ce s-a întâmplat. Vă puteţi găsi ceva nou de lucru, poate mai aveţi un as în mânecă şi o să mergeţi pe o altă variantă de succes, pentru că vă permiteţi acest lucru.

HOROSCOP 20 MAI CAPRICORN

Poate faceţi ceva cu maşina care are vreo defecţiune, o duceţi în service, ori vă uitaţi după una nouă s-o cumpăraţi. Sunt ceva noutăţi la serviciu şi o să faceţi față cerinţelor pentru că de muncă nu fugiţi, şi o să aveţi nevoie de bani, deci trebuie.

HOROSCOP 20 MAI VĂRSĂTOR

O să mai luaţi câte ceva pentru interiorul locuinţei, o fi aparatura de ultima generaţie, oricum pare să fie ceva util. Poate vă gândiţi la un program pentru copii şi găsiţi cea mai bună soluţie ca să-i supravegheaţi, dar să şi lucraţi pentru voi, pentru serviciu.

HOROSCOP 20 MAI PEȘTI

Aveţi energie şi o să vă gestionaţi cât să v-ajungă pentru activităţile deconectante, o alergare în parc, ori pe banda electrică din sufragerie. Se poate să vă luaţi diverse utilaje, sau măcar unul cu care să faceţi câte ceva pe-acasă, o maşină de tuns iarba, de săpat prin grădină, ori pentru atelierul de tâmplărie.

HOROSCOP 20 MAI BERBEC

E cineva care vine cu o ofertă de lucru, de care v-a mai pomenit cândva şi acum pare să fie, iarăşi un moment bun să-ncercaţi. Vă puteţi trezi cu nişte bani şi să le faceţi o surpriză alor voştri, c-aveţi şi ceva de sărbătorit poate, oricât de mic ar fi succesul, dar nu vreţi să treacă neobservat

HOROSCOP 20 MAI TAUR

O să aveţi o idee foarte ingenioasă de făcut ceva pentru cariera voastră şi să fie neaşteptat de bine primită. O să puteţi câştiga mai mulţi bani, dar să nu mai aveţi timp liber-cu preţul ăsta, al timpului pe care să-l petreceţi cu familia, dar banii tot pentru ei sunt.

Sursa Stirileprotv.ro

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0785 075 112 pe WhatsApp sau Signal.

Vreau să mă abonez la serviciul de mesagerie WhatsApp - Trimite un mesaj pe Whatsapp cu textul VREAU SĂ MĂ ABONEZ la numărul de telefon la 0785 075 112

Lasă comentariul tău. Click AICI

Comentariul tău
Numele tău