Horoscopul de astăzi, 21 februarie 2020

0
1_3_189795_1568294630_09521_fav_c7cab.jpg

1_3_189795_1568294630_09521_fav_c7cab.jpg

O zi cu reușite. O să ne confruntăm cu niște adevăruri și poate n-o să fie ușor să le digerăm, dar o să reușim în cele din urmă. Vibrația zilei este 3 și poate ducem comunicarea la nivelul superior.

PEȘTI

Se poate să aflați o veste bună despre un contract imobiliar sau vă cumpărați altceva de valoare și o să fiți buni de cinste. O să puteți semna un contract după ce ați făcut mai multe încercări și o să fie un câștig financiar. O să aveți parte de un trai mai bun.

BERBEC

E posibil să vă găsiți cazare mai ieftină într-o stațiune de agrement, dacă nu chiar, gratis, la prieteni. Se pare c-o să profitați de timpul liber să ieșiți pe la evenimente sau la cafea cu prietenii și o să crească doza de bună dispoziție. O să vă placă, o să vedeți.

TAUR

O să luați o sumă de bani de la serviciu și poate le faceți o surpriză prietenilor, pregătiți un party și-i chemați pe la voi diseară, mâine. E o sărbătoare în alt oraș pe undeva și o să aveți de plecare, iar dacă dispuneți și de bani o să rămâneți o zi, două, să vă mai și rupeți de stres.

GEMENI

Vă curtează niște angajatori să lucrați împreună și dacă vă înțelegeți în toate privințele o să bateți palma. Se întrevăd bani. Se poate să intrați în posesia unor bani pe care-i cereți mai demult și o să-i puneți la păstrare, că aveți de gând să vă schimbați mașina, ori să vă mutați sau să aveți un cont tabu.

RAC

Poate îi întindeți o mână de ajutor unei rude și se rezolvă o problemă de familie și o să fie un câștig sufletesc de ambele părți. O să ocazionați o întâlnire cu cineva care v-a greșit și poate ați ajuns și la proces și o să acceptați scuze, despăgubiri morale și scutiți bani și nervi, să nu vă mai judecați.

LEU

E momentul să deveniți mai grijulii cu voi, să faceți și niște investigații medicale, ca să știți exact cum stați. Poate vă invită cineva într-o excursie și o să lăsați baltă toate treburile care mai suportă, de fapt, amânare, ca să vă mai și distrați, să nu vă surmenați.

FECIOARĂ

Se poate să luați o decizie referitoare la viața în doi și să nu mai amânați cererea în căsătorie, să treceți la fapte. Poate faceți un efort financiar să ajungeți la cineva care locuiește departe și o să rămâneți poate până duminică, să nu fiți numai pe drumuri.

BALANȚĂ

Apare un proiect nou la serviciu și e bine să profitați de ocazie și să vă implicați serios ca să vină și promovarea. Poate vindeți o casă, un teren, ca să vă luați altă locuință mai spațioasă, că aveți de gând să vă căsătoriți și or să vină și copiii.

SCORPION

O să plecați pe undeva ca să schimbați aerul, să vă întoarceți cu forțe proaspete, ca să țineți piept provocărilor care plutesc în aer. O idee prinde contur și or să vă ajute niște apropiați s-o puneți în practică. Poate fi chiar o afacere de familie, care să se dezvolte frumos.

SĂGETĂTOR

Nevoia de a fi independenți parcă a mai dispărut și vă încântă ideea de a fi împreună cu cineva, că aveți multe de împărtășit. La voi demersurile care țin de bani dau roade și o să strângeți un capital, din care o să scoateți pentru concedii, evenimente și alte distracții, deloc puține.

CAPRICORN

E an bun de cumpărat o casă, o mașină și de mariaj e bun, numai să vă hotărâți. Pe voi vă curtează mai multă lume, ca să lucrați fie cu contract pe termen lung, fie în regim de colaborare și o să alegeți ce e cel mai convenabil, că aveți de unde.

VĂRSĂTOR

E cineva care încearcă să vă recucerească și voi se pare că n-o să ripostati, că aveți prea multe în comun. Poate o să reziliați un contract și-i dați o altă formă, ca să aveți mai multă libertate, drepturi, ca să lucrați pe mai multe fronturi, pe cât posibil.

Sursa Stirileprotv.ro

*Contactează Redacția Observatorulph.ro pe WhatsApp la: 0726.221.596

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here