399b6e08-c4d0-46b8-a9ca-34588435ec1a.jpg

Doar nu credeai că doar SRI-ul îți poate transfera datele din calculator. Mai nou și Biserica Ortodoxă Română îți dă un memory stick de ajutor, sub formă de card.

BOR ține pasul cu tehnologia și scoate pe piață un card cu chipul Sfântului ierarh Nifon. 

Reprezentanţii Arhiepiscopiei Târgovişte au declarat pentru "Adevărul" că stick-ul a fost creat în ediţie limitată, de circa 200 de bucăţi, şi a fost oferit unor participanţi la slujba Sărbătoririi Sf. Nifon din 11 august, de la Târgovişte.  

”Stick-ul este lansat de Arhiepiscopia Târgoviște. Este o formă modernă de a promova imaginea Sfântului Nifon, sărbătoarea noastră.E normal ca biserica să utilizeze toate mijloacele de comunicare modernă, pentru a promova valorile Evangheliei.Acest lucru s-a întâmplat și în trecut, când a apărut tiparul, pe care Biserica la utilizat în misiunea ei. Este vorba despre 200 de stick-uri care au fost date în dar unor participanți la Sărbătoarea SF Nifon,” a declarat pentru adevărul.ro preotul Marian Puiescu, purtătorul de cuvânt al Arhiepiscopiei Târgoviște. 

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

Poate că, după ce vor termina Catedrala Mântuirii Neamului, mai marii BOR se vor gândi să doneze și niște calculatoare unor copii nevoiași. Deocamdată aveți grijă ce  stocați pe card. Citit invers, ”card” vă duce în păcat :) și nici Sf. Nifon nu vă mai spală de păcate. Și să vă intre bine în cap, măi enoriașilor: card-ul este pentru memorie, banii pentru biserică.

399b6e08-c4d0-46b8-a9ca-34588435ec1a.jpg

bc42c30d-d58e-4578-8d7a-ed49b0e86faf.jpg


Eveniment
  • Sâmbătă, 16 Iunie 2018
  • De Roxana Tănase

Razie în Oborul Ploiești - FOTO

Oborul din Ploiești se află sâmbătă în vizorul polițiștilor care au demarat o acțiune de prevenire și combatere a ilegalităților în domeniul comerțului. Astfel, la această oră, polițiști din cadrul Serviciului de...