399b6e08-c4d0-46b8-a9ca-34588435ec1a.jpg

Doar nu credeai că doar SRI-ul îți poate transfera datele din calculator. Mai nou și Biserica Ortodoxă Română îți dă un memory stick de ajutor, sub formă de card.

BOR ține pasul cu tehnologia și scoate pe piață un card cu chipul Sfântului ierarh Nifon. 

Reprezentanţii Arhiepiscopiei Târgovişte au declarat pentru "Adevărul" că stick-ul a fost creat în ediţie limitată, de circa 200 de bucăţi, şi a fost oferit unor participanţi la slujba Sărbătoririi Sf. Nifon din 11 august, de la Târgovişte.  

”Stick-ul este lansat de Arhiepiscopia Târgoviște. Este o formă modernă de a promova imaginea Sfântului Nifon, sărbătoarea noastră.E normal ca biserica să utilizeze toate mijloacele de comunicare modernă, pentru a promova valorile Evangheliei.Acest lucru s-a întâmplat și în trecut, când a apărut tiparul, pe care Biserica la utilizat în misiunea ei. Este vorba despre 200 de stick-uri care au fost date în dar unor participanți la Sărbătoarea SF Nifon,” a declarat pentru adevărul.ro preotul Marian Puiescu, purtătorul de cuvânt al Arhiepiscopiei Târgoviște. 

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

Poate că, după ce vor termina Catedrala Mântuirii Neamului, mai marii BOR se vor gândi să doneze și niște calculatoare unor copii nevoiași. Deocamdată aveți grijă ce  stocați pe card. Citit invers, ”card” vă duce în păcat :) și nici Sf. Nifon nu vă mai spală de păcate. Și să vă intre bine în cap, măi enoriașilor: card-ul este pentru memorie, banii pentru biserică.

399b6e08-c4d0-46b8-a9ca-34588435ec1a.jpg

bc42c30d-d58e-4578-8d7a-ed49b0e86faf.jpg


Drepturi de autor și renunțarea la răspundere juridică

Site-ul Observatorul Prahovean (www.observatorulph.ro) conține, pe lângă fotografiile și materialele produse de jurnaliștii noștri, materiale protejate prin drepturi de autor a căror utilizare nu a fost întotdeauna autorizată în mod expres de către deținătorul drepturilor de autor.

În concordanță cu misiunea noastră, aceea de a asigura dreptul la informare al cetățenilor, considerăm că aceasta reprezintă o "utilizare corectă" și neangajantă în domeniul legilor copyright a oricărui material protejat prin drepturi de autor, așa cum este prevăzut în legislația națională, europeană și internațională (ex.: secțiunea 107 din Legea drepturilor de autor din SUA, Directiva UE, DIRECTIVA (UE) 2017/ 1564 și Legea nr. 8/1996 privind drepturile de autor și drepturile conexe, actualizată – Art. 35, lit. f).

Excepție fac cazurile materialelor publicitare plătite (marcate cu: ”Publicitate” sau ”(P)”), acolo unde răspunderea juridică asupra textelor/fotografiilor aparțin în totalitate clientului nostru.

Dacă doriți să utilizați materiale protejate prin drepturi de autor de pe acest site în scopuri proprii, care depășesc utilizarea corectă, trebuie să obțineți permisiunea de la proprietarul drepturilor de autor.