IMG_20170521_123349.jpg

The Mind Escape Ploiești și observatorulph.ro te invită la concurs! Trimite pe adresa Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea. sau pe pagina de Facebook a Observatorului Prahovean cea mai tare fotografie din vacanța ta de vară și datele de contact și poți câștiga, prin tragere la sorți, o petrecere gratuită de ziua ta sau a unui prieten!

The Mind Escape Ploiești oferă câștigătorilor și invitaților lor (maxim 25 de persoane) o petrecere în sala de divertisment dotată cu videoproiector, stație pentru muzică, karaoke, pizza și 2 băuturi gratuite plus acces la un joc de tip room escape /persoană în Escape Rooms).

Data limită pentru înscrierea la concurs este 10 septembrie, iar vârsta minimă a participanților este de 10 ani.

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

Pentru detalii privind posibilitatea organizării de evenimente și petreceri (Aniversari Adolescenti (10 ani+) si Adulti. Evenimente Corporate, team buildings si Scoala Altfel) accsesati http://themindescape.ro/evenimente/


negativ-media.jpg
NEGATIV MEDIA - Creator de conținut online
comunicare[@]negativmedia.ro

Drepturi de autor și renunțarea la răspundere juridică

Site-ul Observatorul Prahovean (www.observatorulph.ro) conține, pe lângă fotografiile și materialele produse de jurnaliștii noștri, materiale protejate prin drepturi de autor a căror utilizare nu a fost întotdeauna autorizată în mod expres de către deținătorul drepturilor de autor.

În concordanță cu misiunea noastră, aceea de a asigura dreptul la informare al cetățenilor, considerăm că aceasta reprezintă o "utilizare corectă" și neangajantă în domeniul legilor copyright a oricărui material protejat prin drepturi de autor, așa cum este prevăzut în legislația națională, europeană și internațională (ex.: secțiunea 107 din Legea drepturilor de autor din SUA, Directiva UE, DIRECTIVA (UE) 2017/ 1564 și Legea nr. 8/1996 privind drepturile de autor și drepturile conexe, actualizată – Art. 35, lit. f).

Excepție fac cazurile materialelor publicitare plătite (marcate cu: ”Publicitate” sau ”(P)”), acolo unde răspunderea juridică asupra textelor/fotografiilor aparțin în totalitate clientului nostru.

Dacă doriți să utilizați materiale protejate prin drepturi de autor de pe acest site în scopuri proprii, care depășesc utilizarea corectă, trebuie să obțineți permisiunea de la proprietarul drepturilor de autor.

Travel&Lifestyle
  • Vineri, 18 Ianuarie 2019
  • De Observatorul Prahovean

Unde poți ieși vineri seară în Ploiești

Cum astăzi e vineri, iar după o săptămână grea simți nevoia de a te distra sau relaxa, iată ce poți face în această seara: Astăzi, 18 ianuarie, începând cu orele 20:00, ești invitat la o seară  de Folk...