accident-tren-costei-620x400.jpg

Scena înfiorătoare s-a petrecut pe calea ferată din zona de Vest a Ploieștiului. Un elev al Colegiului Nichita Stanescu a hotărât să-și încheie conturile cu viața, fiind decapitat de tren.

Ancheta este încă în desfășurare, însă cercetările indică în mare măsură un act suicidal.

Elev în clasa a 12-a la Colegiul Nichita Stănescu din Ploiești, tânărul era primul la învățătură, terminând anul școlar anterior cu media 9,60.

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

Deși învăța foarte bine, se pare că avea probleme în familie. Separarea părinților pare să-l fi afectat foarte mult. Din spusele colegilor am aflat că era o fire calmă, un tânăr mai mult introvertit, care însă devenea agitat când apăreau discuții despre familia sa.

Muncise toată vara pe litoral și toți știau despre planurile lui legate de facultate. Inițial își dorise să devină psiholog, însă în clasa a 11-a a hotărât să dea la informatică. 

Vineri, în ultima zi în care colegii se întâlniseră cu el la școală, părea calm și nu dădea semne că ar avea de gând să recurgă la un asemenea gest. 

 

Se pare că duminică noaptea nu a mai venit acasă, luni dimineața trupul lui fiind găsit pe calea ferată, la marginea Ploieștiului. Peste doar o lună ar fi împlinit 18 ani.

Revenim cu detalii la finalizarea cercetărilor.


Drepturi de autor și renunțarea la răspundere juridică

Site-ul Observatorul Prahovean (www.observatorulph.ro) conține, pe lângă fotografiile și materialele produse de jurnaliștii noștri, materiale protejate prin drepturi de autor a căror utilizare nu a fost întotdeauna autorizată în mod expres de către deținătorul drepturilor de autor.

În concordanță cu misiunea noastră, aceea de a asigura dreptul la informare al cetățenilor, considerăm că aceasta reprezintă o "utilizare corectă" și neangajantă în domeniul legilor copyright a oricărui material protejat prin drepturi de autor, așa cum este prevăzut în legislația națională, europeană și internațională (ex.: secțiunea 107 din Legea drepturilor de autor din SUA, Directiva UE, DIRECTIVA (UE) 2017/ 1564 și Legea nr. 8/1996 privind drepturile de autor și drepturile conexe, actualizată – Art. 35, lit. f).

Excepție fac cazurile materialelor publicitare plătite (marcate cu: ”Publicitate” sau ”(P)”), acolo unde răspunderea juridică asupra textelor/fotografiilor aparțin în totalitate clientului nostru.

Dacă doriți să utilizați materiale protejate prin drepturi de autor de pe acest site în scopuri proprii, care depășesc utilizarea corectă, trebuie să obțineți permisiunea de la proprietarul drepturilor de autor.