dobre cartier

După ce observatorulph.ro a publicat, ieri, articolul Scenariu de Las Fierbinți într-un cartier din Ploiești, astăzi, primarul Dobre a fost în cartierul Tineretului însoțit de o echipă de specialiști ai companiei Electrica (foto). 

 

Sătui să tot aștepte investiția primăriei, locuitorii cartierului Tineretului din Ploiești au cumpărat din banii lor lămpi de iluminat stradal. Chiar și așa, străzile rămân în beznă pentru că autoritățile pasează de la una la alta responsabilitatea montării corpurilor de iluminat public cumpărate de localnici! Vorbim de SGU și RASP. 

Astăzi, primarul Dobre le-a cerut reprezentanților Electrica o soluție tehnică rapidă pentru rezolvarea problemei și le-a cerut conducerii SGU și RASP să să înțeleagă că lucrează pentru oameni, nu împotriva lor.

Comunicatul Primăriei Ploiești:

 

Am luat act cu surprindere de situația absenței iluminatului public din cartierul Tineretului. Ceea ce se întâmplă acolo, modul în care cetățenii sunt batjocoriți și plimbați între SGU și RASP pentru rezolvarea unei probleme simple dar de o importanță majoră pentru siguranța lor, este cu adevărat inadmisibil.

Pe cale de consecință, am început demersurile pentru rezolvarea în regim de urgență a situației. Aștept din partea conducerilor SGU și RASP să adopte o atitudine de cooperare pentru rezolvarea problemelor de acest tip de pe raza întregului municipiu. Le reamintesc faptul că ei sunt plătiți de cetățeni pentru a lucra în interesul cetățenilor și al orașului, nu pentru a-și pasa responsabilitățile.

De asemenea, solicit conducerii celor două instituții să identifice și să sancționeze angajații responsabili de umilirea cetățenilor din cartierul Tineretului. În caz contrar, voi considera că cei doi directori dau dovadă de lipsă de profesionalism și respect față de cetățeni și voi acționa în consecință.
Cu respect,
Adrian Dobre, primar al Muncipiului Ploiești.