poli9

Cu patru luni întârziere, cu mult scandal și cu un efort bugetar suplimentar în valoare de 600.000 de lei bani suportați de la bugetul local, modernizarea Policlinicii din cadrul Spitalului Municipal Câmpina (SMC) s-a finalizat.

 

Astăzi a avut loc inaugurarea acestui proiect finanțat până la un punct cu fonduri europene. Prin urmare, de luni, 18 aprilie, se reia activitatea policlinicii într-o clădire reabilitată integral.

Se pune astfel capăt unui adevărat chin la care au fost supuși timp de mai bine de un an de zile atât pacienții, dar și medicii și asistentele care au oferit consultații în spații improvizate, impuse de condițiile de șantier.

 

Clădirea în care funcționează policlinica SMC încă din anul 1938 a fost complet reabilitată. Primarul Horia Tiseanu, prezent la inaugurare, a ținut să precizeze că din vechea construcție nu au mai rămas decât cărămizile, în rest totul a fost înlocuit și echipat modern. 

Pe lângă birourile și sălile de tratament renovate, proiectul a prevăzut și amplasarea unui lift (inexistent până acum) ce va putea fi folosit atât de personalul spitalului, dar și de pacienți. Era un lucru absolut necesar având în vedere faptul că policlinica are trei etaje, iar majoritatea pacienților care vin să se trateze aici sunt persoane în vârstă care se deplasează greu.

Unde găsiți cabinetele de care aveți nevoie:
La demisol au fost amenajate cabinetul BFT, Oncologie, Gimnastică Medicală, Laborator BFT, Pediatrie.
La parter: Radiologie, tomografie, ecografie, chirurgie, boli interne, oncologie spitalizare de zi, ortopedie și traumatologie, laborator clinic recoltări, triaj și casierie.
La etajul întâi: cardiologie, oftalmologie, obstetric- ginecologie, explorări funcționale, neurologie, urologie
La etajul al doilea: endocrinologie, diabet, boli de nutriție, pneumologie, dermatologie, psihiatrie, ORL și birourile administrative, inclusiv cel al managerului spitalului.
Vezi mai jos o galerie foto cu imagini din Policlinica Spitalului Câmpina complet renovată cu aproximativ 11 milioane de lei:

poli13

poli3

poli10

poli12

poli11