Deținutul de la Penitenciarul Ploiești care a aruncat cafea fierbinte peste un polițist a recidivat astăzi. Va fi cercetat pentru ultraj

0
penitenciar-shutterstock_01eca.jpg

După ce observatorul Prahovean a publicat astăzi, în exclusivitate articolul ”Incident la Penitenciarul Ploiești. Un deținut a aruncat cafea fierbinte peste un polițist pe care l-a și înjurat”, conducerea unității a transmis că acesta a recidivat astăzi. Deținutul i-a înjurat pe polițiști și i-a amenințat cu moartea, motiv pentru care au fost sesizate organele judiciare pentru săvârșirea infracțiunii de ultraj.

Pe grupul intern de comunicare al unui sindicat al polițiștilor din penitenciare a fost postat un mesaj referitor la un incident petrecut ieri la Penitenciarul Ploiești.

Supărat că nu mai era vizitat de familie, un deținut a aruncat cafea fierbinte și a înjurat un polițist.

La solicitarea Observatorul Prahovean, conducerea unității a confirmat incidentul, iar ulterior a transmis un punct de vedere din care reiese că deținutul respectiv a recidivat astăzi.

Documentul transmis de conducerea Penitenciarului Ploiești redacției Observatorul Prahovean:

În data de 25 noiembrie 2021, persoana privată de libertate M.,A.R.I, condamnată la o pedeapsă privativă de libertate de 3 ani și 6 luni, pentru săvârșirea infracțiunii de furt calificat, a avut o atitudine necuviincioasă față de supraveghetorul secției, adresându-i injurii și stropindu-l cu cafea pe pantaloni, fără a-i produce vătămări corporale.

În cauză, au fost dispuse măsurile legale pentru cercetarea faptelor săvârșite de deținut, cât și pentru siguranța locului de deținere.

În data de 26.11.2021, în jurul orelor 10.00, persoana privată de libertate a avut din nou o atitudine necuviincioasă față de personalului secției de deținere, adresându-le injurii și amenințări cu moartea.       

S-a dispus sesizarea organelor judiciare pentru săvârșirea infracțiunii de ultraj.

 

Urmărește știrile Observatorul Prahovean și pe Google News!

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0785 075 112 pe WhatsApp sau Signal.

Vreau să mă abonez la serviciul de mesagerie WhatsApp - Trimite un mesaj pe Whatsapp cu textul VREAU SĂ MĂ ABONEZ la numărul de telefon la 0785 075 112

Lasă comentariul tău. Click AICI

Comentariul tău
Numele tău