Magazinul Kaufland Ploiești Sud a montat garduri pentru a separa clienții vaccinați de cei nevaccinați – FOTO

15

Decizie controversată a conducerii magazinului Kaufland Ploiești Sud. Pentru a separa accesul clienților în magazinele neesențiale, din galeria comercială, unde este necesar pașaportul verde, de magazinul Kaufland, unde nu este necesar documentul respectiv, au fost montate garduri.

Gardurile sunt specifice organizării de șantier și sunt înalte de doi metri.

Observatorul Prahovean a solicitat un punct de vedere conducerii lanțului de magazine Kaufland.

Reporterul Observatorul Prahovean a surprins imagini de la magazinul Kaufland Sud, unde nu i s-a solicitat pașaportul verde pentru accesul la magazinele neesențiale:

VIDEO

FOTO

 

 

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0785 075 112 pe WhatsApp sau Signal.

Vreau să mă abonez la serviciul de mesagerie WhatsApp - Trimite un mesaj pe Whatsapp cu textul VREAU SĂ MĂ ABONEZ la numărul de telefon la 0785 075 112

15 COMENTARII

 1. O mare bataie de joc. In primul rand pizzeria si cofetaria comercializeaza produse food, nu non-food, sau „neesentiale”, cum se spune. In al doilea rand accesul la acestea se face direct din culoarul principal, nu se intra in interiorul lor.
  Conducerea Kaufland merita data in judecata fiindca in cazul acestor 2 asa zise magazine, nu se aplica legea.

 2. Sefii magazinelor sunt ahtiați de bani. Pe de o parte se lauda ca iau masuri împotriva Covid, pe de alta nu stiu ce sa mai nascoceasca asa incat sa ocoleasca regulile. Cu gardul ala ca la puscarie asta demonstrează, ca li se rupe de reguli. E drept ca si legea e stramba, supermarketurile invoca faptul ca sunt magazine alimentare, dar vand de toate, de la mancare la cauciucuri, imbracaminte, etc, au alimentatie pe maxim jumatate. Adica la un magazin care vinde textile, intrarea se face numai cu prezentarea certificatului Covid, iar in supermarketurile care vand si ele nealimentare, intrarea se face la liber.

  • Asa este, aveti dreptate. Tind sa cred ca se urmareste altceva in spatele acestor restrictii, nicidecum sanatatea populatiei. Nici macar Ceausescu nu a interzis accesul in magazine sau Institutii si nici dreptul la munca.

 3. Sa puna obloanele la intrare si sa plece ca cel vaccinat poate transmite virusul,covid 19 trece prin gardul pus?cei vaccinati au transmis virusul modificat si apare si valul 5,6,7

 4. Niște idioți,cu gardul ca la pușcărie in curtea interioară. Cei care merg la toaletă intră pe la cei cu green pas,iar intrarea și ieșirea de la magazinul alimentar se face pe o singură ușă,unde ne ciocnim vaccinați cu nevaccinați. Bă trezitiva că ceea ce ați făcut este o imbecilitate fără să aibă logică

 5. In toata tara s-a montat acelasi tip de garduri in aceeasi zi. Ca si cu termometrele etc. Ce firme la vând si carui serviciu secret apartine? De ce au blocat accesul la farmacie, aceasta fiind esentiala totuși?!
  Este evident un război împotriva populației.

 6. Am învins! Am câștigat o bătălie, dar nu războiul, contra dictaturii prostiei! Acum 15 minute, la Kaufland Vest, gardul de prost gust ce separă vaccinatiii de nevaccinați a fost dat jos! Felicitări angajaților!

Lasă comentariul tău. Click AICI

Comentariul tău
Numele tău