FOTO: La Ploiești ar trebui montat un nou indicator rutier: Atenție, gunoi pe carosabil!

0

Criza gunoiului din Ploiești ia proporții uriașe, după aproape două săptămâni în care orașul a rămas fără măturători pe străzi. În zona policlinicii Cina gunoiul depozitat inițial pe trotuar a ajuns să ocupe o bandă de circulație! Observatorulph.ro publică imagini trimise în ultimele zile de cititorii noștri la finalul textului.

Noul operator desemnat de Primăria Ploiești pentru curățenia străzilor, Blue Planet Services, va avea ”viață grea”. În această perioadă se fac angajări, mai ales muncitori de la fostul operator Rosal, iar primii măturători vor acționa pe domeniul public cel mai devreme în weekend.

Până atunci, orașul se îngroapă la propriu în gunoi. Parcurile, trotuarele și, mai nou, carosabilul sunt pline de deșeuri menajere și din construcții depozitate în special de zecile de mii de ploieșteni care nu au încheiat contracte de salubritate.

În zona Policlinicii Cina, unde gunoiul a ajuns, efectiv, în stradă:

În curtea aceleiași policlinici, gunoiul zace neatins de câteva săptămâni!

Strada Gh. Doja:

strada Fortunei

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0785 075 112 pe WhatsApp sau Signal.

Vreau să mă abonez la serviciul de mesagerie WhatsApp - Trimite un mesaj pe Whatsapp cu textul VREAU SĂ MĂ ABONEZ la numărul de telefon la 0785 075 112

Lasă comentariul tău. Click AICI

Comentariul tău
Numele tău