Anunț important! Ca urmare a unei proceduri discriminatorii a DISTRIBUȚIE ENERGIE ELECTRICĂ ROMANIA S.A, Observatorul Prahovean nu va mai publica anunțurile companiei

2

Fără să poată oferi o explicație care să țină de interesul clienților sau de situația reală a pieței media din Prahova, compania DISTRIBUȚIE ENERGIE ELECTRICĂ ROMANIA S.A a decis ca bugetul destinat difuzării anunțurilor referitoare la activitatea companiei să fie direcționat exclusiv către un singur tip de suport media, excluzând din start colaborarea cu presa scrisă și online.

Compania nu a oferit presei online, categorie media din care și noi facem parte, nici măcar posibilitatea de a se înscrie la procedura de licitare a bugetului.

De asemenea, Minodora Bute, purtătorul de cuvânt și organizatorul procedurii, nu a putut să ne ofere nicio explicație coerentă referitoare la această decizie a managementului companiei.

Având în vedere decizia arbitrară și de neînțeles a companiei, ne informăm cititorii clienți ai acestui furnizor că Observatorul Prahovean nu va mai publica anunțurile despre activitatea DISTRIBUȚIE ENERGIE ELECTRICĂ ROMANIA S.A

Am luat această decizie din motive care țin de corecta reglementare a relațiilor furnizor de servicii – organ media – client al furnizorului.

Ne cerem scuze cititorilor/clienți ai companiei DISTRIBUȚIE ENERGIE ELECTRICĂ ROMANIA S.A și îi rugăm să ne susțină în acest demers, care este unul de principiu.
Observatorul Prahovean

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0785 075 112 pe WhatsApp sau Signal

2 COMENTARII

Lasă comentariul tău. Click AICI

Comentariul tău
Numele tău