c0630d5f-15bb-46f0-a6ad-da2d774889f7.jpg

Un nou episod de violență în rândul unor adolescenți din Ploiești. Imaginile au fost înregistrate la liceul Toma Socolescu.

UPDATE Reacția Poliției

Secvențele surprind în prim-plan două tinere, care sunt ”încurajate” să se bată, în timp ce colegii filmează de pe margine.

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

Imaginile au fost postate pe un cont de Instagram, aparținând unei eleve din Toma Socolescu.

Imediat după primirea acestor secvențe am sesizat Inspectoratul de Poliție al Județului Prahova, care ne-a confirmat că a demarat cercetările.

Revenim cu detalii.


Drepturi de autor și renunțarea la răspundere juridică

Site-ul Observatorul Prahovean (www.observatorulph.ro) conține, pe lângă fotografiile și materialele produse de jurnaliștii noștri, materiale protejate prin drepturi de autor a căror utilizare nu a fost întotdeauna autorizată în mod expres de către deținătorul drepturilor de autor.

În concordanță cu misiunea noastră, aceea de a asigura dreptul la informare al cetățenilor, considerăm că aceasta reprezintă o "utilizare corectă" și neangajantă în domeniul legilor copyright a oricărui material protejat prin drepturi de autor, așa cum este prevăzut în legislația națională, europeană și internațională (ex.: secțiunea 107 din Legea drepturilor de autor din SUA, Directiva UE, DIRECTIVA (UE) 2017/ 1564 și Legea nr. 8/1996 privind drepturile de autor și drepturile conexe, actualizată – Art. 35, lit. f).

Excepție fac cazurile materialelor publicitare plătite (marcate cu: ”Publicitate” sau ”(P)”), acolo unde răspunderea juridică asupra textelor/fotografiilor aparțin în totalitate clientului nostru.

Dacă doriți să utilizați materiale protejate prin drepturi de autor de pe acest site în scopuri proprii, care depășesc utilizarea corectă, trebuie să obțineți permisiunea de la proprietarul drepturilor de autor.