Hoț din buzunare reținut în Ploiești în urma unei percheziții. Cum acționa

0

Polițiștii Biroului de Combatere a Infracțiunilor Contra Persoanelor și Patrimoniului, în urma investigațiilor efectuate, în cadrul unor dosare penale au identificat o persoană bănuită de patru infracțiuni de furt, în formă continuată.

În fapt, în perioada 2019 – 2022 , persoana bănuită ar fi sustras din buzunarele și rucsacele persoanelor vătămate, diverse sume de bani și telefoane mobile.

Prejudiciul cauzat fiind de aproximativ 3.200 de lei.

Tot ieri, polițiștii Poliției Municipiului Ploiești au efectuat și o percheziție domiciliară la domiciliul acestuia, unde au fost identificate și ridicate mai multe mijloace materiale de probă, folosite la activitatea infracțională.

Față de tânărul de 22 de ani, din municipiul Ploiești s-a luat măsura reținerii pentru 24 de ore, urmând ca în cursul acestei zile, să fie prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Ploiești, în vederea luării unei alte măsuri preventive.

Cercetările sunt continuate de către polițiștii Biroului de Combatere a Infracțiunilor Contra Persoanelor și Patrimoniului, pentru stabilirea întregii activități infracționale.

Urmărește știrile Observatorul Prahovean și pe Google News!

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0785 075 112 pe WhatsApp sau Signal.

Vreau să mă abonez la serviciul de mesagerie WhatsApp - Trimite un mesaj pe Whatsapp cu textul VREAU SĂ MĂ ABONEZ la numărul de telefon la 0785 075 112

Lasă comentariul tău. Click AICI

Comentariul tău
Numele tău