Tânăr în vârstă de 21 de ani, dosar penal pentru comercializarea de artificii în zona Malu Roșu din Ploiești

0
foto cu caracter ilustrativ

Polițiștii din cadrul Serviciului Arme Explozivi și Substanțe Periculoase au identificat, marți, în cartierul Malu Roșu, din Ploiești, un tânăr în vârstă de 21 de ani care oferea spre vânzare fără a avea autorizație, articole pirotehnice. În cauză a fost deschis un dosar penal.

Conform legii, articolele pirotehnice pot fi comercializate numai de persoane autorizate și numai în spații special destinate pentru acest lucru.

Tânărul în vârstă de 21 de ani, care avea spre vânzare articolele pirotehnice, fără a avea autorizație, a fost depistat în zona Malu Roșu din Ploiești.

Mai mult, articolele pirotehnice erau depozitate în autoturismul personal.

„Cu ocazia examinării articolelor pirotehnice a fost identificată cantitatea de 15 kg, în valoare de 1.200 de lei, articole care au fost ridicate în vederea continuării cercetărilor”, a precizat IPJ Prahova.

În cauză, potrivit IPJ Prahova, a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de ”orice operațiuni cu articole pirotehnice efectuate fără drept.”

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0785 075 112 pe WhatsApp sau Signal.

Vreau să mă abonez la serviciul de mesagerie WhatsApp - Trimite un mesaj pe Whatsapp cu textul VREAU SĂ MĂ ABONEZ la numărul de telefon la 0785 075 112

Lasă comentariul tău. Click AICI

Comentariul tău
Numele tău