VIDEO: Ploaie torențială și grindină în Prahova. Străzile din Slănic inundate. Pompierii ISU acționează în mai multe localități

0

După prima zi caniculară, spre seară au apărut ploile torențiale și grindina în aproape tot județul Prahova. Fenomenele meteo nu au durat mai mult de o oră, însă au fost intense și cu urmări.

Conform ISU Prahova, pompierii acționează în acest moment în mai multe localități prahovene, atât pe drumuri publice, cât și în gospodării, acolo unde situația o impune.

ISU: ”Pompierii prahoveni acționează pentru evacuarea apei din 3 locuințe și 1 beci, în localitatea Ștefesti. Totodată, acționează cu drujbe pentru îndepărtarea unui copac cazut pe carosabil în Podenii Noi. Se lucrează și pentru degajarea unui copac căzut pe carosabil, în localitatea Ariceștii Rahtivani.

Mai mulți cititori ai Observatorulph.ro ne-au trimis imagini din Prahova, localitatea cea mai afectată de ploi părând să fie Slănic. În Băicoi a fost semnalată grindina. Revenim cu detalii.

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0785 075 112 pe WhatsApp sau Signal.

Vreau să mă abonez la serviciul de mesagerie WhatsApp - Trimite un mesaj pe Whatsapp cu textul VREAU SĂ MĂ ABONEZ la numărul de telefon la 0785 075 112

Lasă comentariul tău. Click AICI

Comentariul tău
Numele tău