Raportul ISU despre evacuarea blocului din Ploiești din cauza mirosului înțepător de gaze

34 de persoane au fost evacuate, sâmbătă, dintr-un bloc din Ploiești, din cauza unui miros înțepător de gaze. Până acum nu a fost identificată sursa care provocat panica locatarilor.

Comunicatul ISU Prahova

34 de persoane au fost evacuate sâmbătă în jurul orei  16:53, ca urmare a unui anunț referitor la un miros iritant de gaz.

Evenimentul a avut loc în muncipiul Ploiești, strada Timotei Cipariu, bloc 36 H. La fața locului au fost mobilizate două autospeciale de stingere, un microbuz, o ambulanță SMURD și o autospecială de primă intervenție și comandă.

Pompierii prahoveni au efectuat măsurători cu detectorul multigaz, însă valorile au fost normale.

Totodată, două laboratoare mobile de la societatea care asigură distribuția gazelor naturale au asigurat măsurători care nu au indicat prezența unor gaze periculoase.

Pentru a înlătura orice risc, am solicitat autospeciala CBRN de la USISU Cioplani, care deține același aparat pentru măsurarea gazelor.

Toate valorile au fost normale, motiv pentru care oamenii s-au putut întoarce în locuințe.

Pe parcursul nopții, din 2 în 2 ore, echipajul de intervenție a realizat măsurători cu laboratorul mobil de detecție a gazelor.

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0726 221 596 pe WhatsApp sau Signal

Lasă comentariul tău. Click AICI

Comentariul tău
Numele tău