16 localități prahovene fără curent electric din cauza ninsorilor și a vântului

0

localitati_fara_curentDupă ce la orele prânzului, 29 de localități din Prahova erau nealimentate cu curent electric, reprezentanții Electrica Distribuție Muntenia Nord au anunțat, după videoconferința Guvernului de la ora 15.00, că în această situație se mai regăseau 20 de localități.

Numărul consumatorilor afectați s-a redus la 12.666, iar în teren se află 28 de echipaje care intervin pentru la remedierea problemelor. La ora 15.30, se înregistrau avarii în 16 localități prahovene, existând în județ patru linii electrice nealimentate în totalitate și alte patru alimentate parțial. Potrivit datelor furnizate de S.C. F.D.E.E. “Electrica Distributie Muntenia Nord” S.A, 80 de posturi de transformare au fost afectate.

După ce au rămas fără current electric, unii au rămas și fără apă/ Află de aici care sunt localitățile afectate

Iarna instalată în Prahova dă bătăi de cap autorităților. Prefectul județului a anunțat imediat după videoconferința Guvernului, pe tema problemelor apărute din cauza condițiilor meteorologice, că mai multe localități prahovene au rămas și fără apă. Astfel, ca urmare a căderilor masive de zăpadă și a intensificărilor de vânt,  au fost semnalate căderi de tensiune pe rețeaua de alimentare cu energie electrică a stațiilor de pompare a apei potabile, ceea ce a condus la disfuncționalități în alimentarea cu apă a majorității localităților din aria de operare a SC Hidro Prahova. Localitățile unde s-au înregistrat aceste probleme sunt Câmpina, Băicoi, Urlați, Mizil, Apostolache, Albești Paleologu, Baba Ana, Ciorani, Boldești Grădiștea, Drăgănești, Fulga, Sălciile, Șirna, Podenii Noi, Poenarii Burchii, Bălțești și Gornet. Reluarea furnizării apei în aceste localități afectate se va face după remedierea avariilor apărute în rețeaua de energie electrică.

*Contactează Redacția Observatorulph.ro pe WhatsApp la: 0726.221.596

Publică aici opinia ta

Comentariul tău
Numele tău