accident-cheia-dn1a-victime_ff0d4.jpg

Accidentul petrecut în urmă cu puțin timp pe DN1A, la Cheia, unde trei persoane, printre care și doi copii, au fost rănite, a blocat total traficul rutier.

UPDATE ORA 17.50: Traficul rutier a fost reluat pe ambele sensuri.

Potrivit IJP Prahova, cei doi copii, femeia din autoturismul vinovat și bărbatul din celălalt autoturism au fost transportați la spital.

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

”Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliţiei Române informează că în judeţul Prahova, pe DN1A Braşov – Ploieşti, în localitatea Cheia, a avut loc un accident în care au fost implicate două autoturisme. În urma evenimentului 3 persoane au fost rănite(îngrijiri medicale, nu se cunoaşte starea victimelor).

Traficul este blocat. Se apreciază ca traficul să fie reluat în 30-45 de minute.”, se arată în informarea centrului INFOTRAFIC

Contactează Redacția Observatorulph.ro pe WhatsApp la: 0726.221.596 - doar text, foto și video.
Mai multe despre autor și articolele sale
Jurnalist din 2007. A început în presă scrisă, a făcut TV, dar l-a fascinat online-ul. Din 2008, face parte din echipa Observatorul Prahovean și, din 2009, se ocupă intens de dezvoltare web, el fiind cel responsabil de ”problemele” site-ului dar și de noutățile tehnice și de aspect pe care le vedeți pe Observatorulph.ro.
De același autor
banner_sos_deces_300.jpg

harold_20939_451a4.jpg