fbpx

autobuze bzibrasov.ro.jpg

Societatea de transport public din Ploiești ar trebui să urmeze exemplul celei din Brașov. În plin sezon de gripă, brașovenii circulă cu autobuze dezinfectate după fiecare cursă, iar călătorii sunt informați cum să se protejeze de gripă.

Potrivit observatorulbv.ro, brașovenii care călătoresc cu autobuzele află – cum să se apere de viruși, pe tot parcursul deplasării, până ajung la destinație. Și asta pentru că, pe ecranele LCD de informare şi publicitate din mijloacele de transport rulează permanent sfaturi de prevenire și protecție.

''Spălaţi-vă frecvent pe mâini! Folosiţi batista când tuşiţi sau strănutaţi! Folosiţi măştile de protecție! Copiii care prezintă simptome de gripă să nu mai intre în colectivităţi! '' sunt doar câteva dintre mesajele care pot fi văzute permanent, în mijloacele de transport în comun din Brașov.  

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

Mai mult, autobuzele și troleibuzele din Brașov au fost dezinfectate, imediat după declararea epidemiei de gripă.

La Ploiești nu s-au luat măsuri speciale împotriva răspândirii virusului gripal în mijloacele de transport public, chiar dacă au fost puse în circulație autobuze noi, cu sisteme moderne de informare a călătorilor. Prahova se află în topul județelor cu cele mai multe cazuri confrmate de gripă, fiind înregistrate și opt decese.

sursa foto: bzibrasov.ro

image fea75
Contactează Redacția Observatorulph.ro pe WhatsApp la: 0726.221.596 - doar text, foto și video.

Comentează cu profilul tău de Facebook


...
970.jpg