fbpx

ambulanta foto protv.jpg

După ce a surprins pe camera de bord a propriei mașini – o autospecială a Serviciului de Ambulanță făcând slalom printre pietoni pe o zebră din oraș, fără ca salvarea să fi avut semnalele acustice și luminoase în funcțiune, tânărul de 29 de ani a sunat la 112 și a anunțat incidentul.

Bărbatul le-a spus polițiștilor că a încercat să îl atenționeze pe șoferul Ambulanței, însă acesta și-a continuat drumul fără probleme, chiar și pe contrasens.

 Tânărul, amendat pentru că a făcut ''abuz de apel la 112''

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

''Mi-a făcut un proces verbal, o amendă de 500 de lei pentru că, am făcut abuz de apel la 112. - Vă rog frumos, uitați-vă pe cameră, că am camera, am filmările! A spus că, nu...nu vede dânsul unde este infracțiunea! '' le-a povestit tânărul pentru  televiziunea națională.

Ambulanțierul care ar fi abuzat de poziția sa este cercetat acum de polițiști și de superiori.

''În cauză a fost deschisă o anchetă internă, urmând ca, în funcție de rezultatul acestor verificări să se dispună măsurile legale'', precizează purtătorul de cuvînt al IPJ Prahova, Raluca Brezeanu.

Daniel Nicolae, director SAJ Prahova: '' Dacă se dovedește că, într-adevăr, a încălcat regulile de circulație, va fi sancționat.''   

Ploieșteanul e decis însă, să atace în instanță amenda primită.

image fea75
Contactează Redacția Observatorulph.ro pe WhatsApp la: 0726.221.596 - doar text, foto și video.

Comentează cu profilul tău de Facebook


...
970.jpg