nichita-stanescu-ploiesti-10_c8f5f.jpg
Afișarea rezultatelor contestațiilor a fost un motiv de bucurie imensă pentru profesorii și absolvenții clasei a XII-a ai Colegiului Național „Nichita Stănescu“ din Ploiești. Toți cei 199 de tineri înscriși în această sesiune au promovat examenul „maturității“.

Chiar dacă nu se numără printre colegiile unde au fost obținute medii de 10, „Nichita Stănescu“ este singurul din Ploiești unde promovabilitatea a fost de 100%. Înainte de recorectarea tezelor de Bac, un singur absolvent s-a numărat printre cei care picase acest examen, dar în urma contestațiilor a reușit să treacă de „pragul“ de 6. 

Vezi REZULTATELE DUPĂ CONTESTAȚII

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

La nivel de județ, doar două colegii au reușit performanța de a avea promovabilitate maximă: Colegiul Național „Dimitrie Cantemir“ din Breaza și Colegiul Național „Nichita Stănescu“ din Ploiești.

Foto: 

nichita-stanescu-ploiesti-10_1f801.jpg

Contactează Redacția Observatorulph.ro pe WhatsApp la: 0726.221.596 - doar text, foto și video.
redactor
Mai multe despre autor și articolele sale
Liliana Maxim Minculescu, jurnalist „de modă veche“, și-a început activitatea în 2004, lucrând simultan în presa scrisă și TV.
A lucrat la Telegraful de Prahova și Alpha TV, a făcut parte și din echipa cotidianului Adevărul pentru ca, ulterior, să se axeze pe jurnalismul de televiziune, la Valea Prahovei TV și Ploiești TV. A scris, totodată, și pentru site-ul: promovamprahova.ro.
Pentru activitatea în presa locală și regională a fost nominalizata mai multor concursuri, gale, dar și premiată în anul 2014, în cadrul Galei MediaFEM, iar în 2018 la Gala Comunității Prahovene.
A ales Observatorulph.ro pentru că îi place să țină pasul cu vremurile, iar prezentul și viitorul jurnalistic sunt aici, în presa online.
De același autor
banner_sos_deces_300.jpg

harold_20939_451a4.jpg