victime_229c3.jpg

Accidentul rutier a avut loc duminică după-amiază, după ce două autoturisme au intrat în coliziune. În urma impactului, patru persoane, printre care și doi copii, au fost rănite.

UPDATE - Dacă inițial, salvatorii ajunși la fața locului au anunțat că sunt trei victime, ulterior numărul acestora a crescut la patru. Este vorba despre doi adulți și doi copii.  Una dintre victime, o femeie în vârstă de 66 de ani, a fost găsită încarcerată la fața locului.

Citește și: Starea victimelor din accidentul de pe DN1 A, de la Cheia - foto

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

Accidentul rutier a avut loc pe DN1A, la Cheia, în comuna Măneciu, după ce două autoturisme au intrat în coliziune. Potrivit ISU Prahova, în urma impactului, trei persoane, printre care și doi copii, au fost rănite.

Una dintre victime, a anunțat ISU Prahova, a fost găsită încarcerată la locul accidentului. La fața locului intervin echipaje ale Poliției, precum și un echipaj de stingere, unul de descarcerare și trei ambulanțe. 

masina-accident-dn1a_fce89.jpg

victime_95592.jpg

Contactează Redacția Observatorulph.ro pe WhatsApp la: 0726.221.596 - doar text, foto și video.
redactor șef
Mai multe despre autor și articolele sale
Roxana Tănase este jurnalistă din 1999. Face parte din ”garda veche” de ziariști ai Prahovei și, din 2012, este în echipa Observatorulph.ro.
De același autor
banner_sos_deces_300.jpg

harold_20939_451a4.jpg