accident-dn1-banesti.jpg

Accidentul rutier a avut loc vineri după-amiază, pe DN1, pe raza localității Bănești, pe sensul Brașov - Ploiești, după ce un microbuz cu persoane a intrat în coliziune cu o autoutilitară.

Potrivit primelor informații, un microbuz cu persoane care efectua curse regulate pe ruta Florești - Câmpina, pe sensul de mers Brașov - Ploiești, a intrat în coliziune cu o autoutilitară, pe fondul nepăstrării distanței regulamentare.

În momentul producerii accidentului, în microbuz se aflau 21 de persoane. Trei persoane, respectiv o tânără în vârstă de 32 de ani, un tânăr în vârstă de 23 de ani și un copil în vârstă de 8 ani, au fost transportate la Unitatea de Primiri Urgențe a Spitalului Județean Ploiești.

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

Poliția continuă cercetările pentru a stabili cu exactitate cum s-a produs evenimentul rutier.

Un cititor al Observatorulph.ro ne-a transmis la redacție mai multe fotografii de la locul accidentului.

accident-microbuz-autoutilitara-dn1-banesti.jpg

ccident-banesti-microbuz.jpg


negativ-media.jpg
NEGATIV MEDIA - Creator de conținut online
comunicare[@]negativmedia.ro

Drepturi de autor și renunțarea la răspundere juridică

Site-ul Observatorul Prahovean (www.observatorulph.ro) conține, pe lângă fotografiile și materialele produse de jurnaliștii noștri, materiale protejate prin drepturi de autor a căror utilizare nu a fost întotdeauna autorizată în mod expres de către deținătorul drepturilor de autor.

În concordanță cu misiunea noastră, aceea de a asigura dreptul la informare al cetățenilor, considerăm că aceasta reprezintă o "utilizare corectă" și neangajantă în domeniul legilor copyright a oricărui material protejat prin drepturi de autor, așa cum este prevăzut în legislația națională, europeană și internațională (ex.: secțiunea 107 din Legea drepturilor de autor din SUA, Directiva UE, DIRECTIVA (UE) 2017/ 1564 și Legea nr. 8/1996 privind drepturile de autor și drepturile conexe, actualizată – Art. 35, lit. f).

Excepție fac cazurile materialelor publicitare plătite (marcate cu: ”Publicitate” sau ”(P)”), acolo unde răspunderea juridică asupra textelor/fotografiilor aparțin în totalitate clientului nostru.

Dacă doriți să utilizați materiale protejate prin drepturi de autor de pe acest site în scopuri proprii, care depășesc utilizarea corectă, trebuie să obțineți permisiunea de la proprietarul drepturilor de autor.

Viața Prahovei
  • Sâmbătă, 12 Ianuarie 2019
  • De Roxana Tănase

Aglomerație pe DN1, pe Valea Prahovei

Circulația pe DN1, pe Valea Prahovei, se desfășoară, sâmbătă, îngreunat. Potrivit IPJ Prahova, se circulă în coloană în localitatea Comarnic, dar și în Bușteni. „Pe DN1 Valea Prahovei la această oră se...