zona-plaja-parcul-bucov-aventura.jpg

Noul parc ar urma să fie realizat în fosta zonă de plajă de la Bucov. Special pentru noul parc, Primăria Ploiești propune alocarea, în 2018, a 50.000 de lei.

Momentan, autoritățile nu au dezvăluit ce servicii ar urma să fie oferite în noul parc, care va fi amenajat în fosta zonă de plajă de la Parcul Bucov.

La scurt timp după Revoluție, zona de aici nu a mai fost întreținută, iar lacul de agrement, care era alimentat din râul Teleajen, a secat.

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

Citește și: Plaja de la Bucov urmează să fie amenajată în 2018

 Încă de anul trecut, autoritățile au vorbit despre posibilitatea de amenajare a acestei zone, investiția totală fiind estimată, conform unui studiu de fezabilitate, la circa 3 milioane de lei, lucrările de amenajare urmând să fie realizate etapizat.

Citește și: Autorizație APM pentru curățarea fostului lac și a plajei de la Bucov

Astfel, în primă fază, propunerea de buget vizează alocarea în 2018 a 50.000 de lei. Primul pas în amenajarea zonei a demarat chiar de la începutul anului, când a fost obținută autorizație APM pentru curățarea vegetației din zona care, pe vremuri, era lac de agrement.


Auto-moto
  • Luni, 16 Iulie 2018
  • De Ștefan Vlăsceanu

Accident în parcarea Kaufland din Câmpina

Un accident rutier în care au fost implicate două autoturisme s-a produs luni dimineață în jurul orei 10.30 în parcarea supermarketului Kaufland din Câmpina.  Potrivit IJP Prahova, în urma coliziunii o...

Eveniment
  • Sâmbătă, 14 Iulie 2018
  • De Mihai Popescu

Crimă la Bucov. Autorul, un adolescent de 17 ani

În cursul nopții de vineri spre sâmbătă, polițiștii din Bucov au fost sesizați despre faptul că un tânăr în vârstă de 17 ani, din localitate, a înjunghiat mortal un bărbat de 38 de ani.  Potrivit unor...