zona-plaja-parcul-bucov-aventura.jpg

Noul parc ar urma să fie realizat în fosta zonă de plajă de la Bucov. Special pentru noul parc, Primăria Ploiești propune alocarea, în 2018, a 50.000 de lei.

Momentan, autoritățile nu au dezvăluit ce servicii ar urma să fie oferite în noul parc, care va fi amenajat în fosta zonă de plajă de la Parcul Bucov.

La scurt timp după Revoluție, zona de aici nu a mai fost întreținută, iar lacul de agrement, care era alimentat din râul Teleajen, a secat.

Citește și: Plaja de la Bucov urmează să fie amenajată în 2018

 Încă de anul trecut, autoritățile au vorbit despre posibilitatea de amenajare a acestei zone, investiția totală fiind estimată, conform unui studiu de fezabilitate, la circa 3 milioane de lei, lucrările de amenajare urmând să fie realizate etapizat.

Citește și: Autorizație APM pentru curățarea fostului lac și a plajei de la Bucov

Astfel, în primă fază, propunerea de buget vizează alocarea în 2018 a 50.000 de lei. Primul pas în amenajarea zonei a demarat chiar de la începutul anului, când a fost obținută autorizație APM pentru curățarea vegetației din zona care, pe vremuri, era lac de agrement.

Auto-moto
  • Duminică, 18 Februarie 2018
  • De Ștefan Vlăsceanu

Accident în Bucov. Trei persoane rănite

Trei persoane au fost rănite duminică seara în jurul orei 18,40 în urma unui accident rutier produs în satul Bucov, la intersecția DJ 102 E cu DC 150.  Potrivit IJP Prahova, în accident au fost...

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești