zona-plaja-parcul-bucov-aventura.jpg

Noul parc ar urma să fie realizat în fosta zonă de plajă de la Bucov. Special pentru noul parc, Primăria Ploiești propune alocarea, în 2018, a 50.000 de lei.

Momentan, autoritățile nu au dezvăluit ce servicii ar urma să fie oferite în noul parc, care va fi amenajat în fosta zonă de plajă de la Parcul Bucov.

La scurt timp după Revoluție, zona de aici nu a mai fost întreținută, iar lacul de agrement, care era alimentat din râul Teleajen, a secat.

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

Citește și: Plaja de la Bucov urmează să fie amenajată în 2018

Varoval new thermo services Contact Varoval new thermo services

 Încă de anul trecut, autoritățile au vorbit despre posibilitatea de amenajare a acestei zone, investiția totală fiind estimată, conform unui studiu de fezabilitate, la circa 3 milioane de lei, lucrările de amenajare urmând să fie realizate etapizat.

Citește și: Autorizație APM pentru curățarea fostului lac și a plajei de la Bucov

Astfel, în primă fază, propunerea de buget vizează alocarea în 2018 a 50.000 de lei. Primul pas în amenajarea zonei a demarat chiar de la începutul anului, când a fost obținută autorizație APM pentru curățarea vegetației din zona care, pe vremuri, era lac de agrement.


Drepturi de autor și renunțarea la răspundere juridică

Site-ul Observatorul Prahovean (www.observatorulph.ro) conține, pe lângă fotografiile și materialele produse de jurnaliștii noștri, materiale protejate prin drepturi de autor a căror utilizare nu a fost întotdeauna autorizată în mod expres de către deținătorul drepturilor de autor.

În concordanță cu misiunea noastră, aceea de a asigura dreptul la informare al cetățenilor, considerăm că aceasta reprezintă o "utilizare corectă" și neangajantă în domeniul legilor copyright a oricărui material protejat prin drepturi de autor, așa cum este prevăzut în legislația națională, europeană și internațională (ex.: secțiunea 107 din Legea drepturilor de autor din SUA, Directiva UE, DIRECTIVA (UE) 2017/ 1564 și Legea nr. 8/1996 privind drepturile de autor și drepturile conexe, actualizată – Art. 35, lit. f).

Excepție fac cazurile materialelor publicitare plătite (marcate cu: ”Publicitate” sau ”(P)”), acolo unde răspunderea juridică asupra textelor/fotografiilor aparțin în totalitate clientului nostru.

Dacă doriți să utilizați materiale protejate prin drepturi de autor de pe acest site în scopuri proprii, care depășesc utilizarea corectă, trebuie să obțineți permisiunea de la proprietarul drepturilor de autor.

Auto-moto
  • Vineri, 07 Decembrie 2018
  • De Claudiu Vasilescu

Razie pe Bulevardul Republicii din Ploiești

Atenție, șoferi! Polițiștii rutieri ploieșteni se află, la această oră (11.30), pe Bulevardul Republicii din Ploiești. Oamenii legii sancționează pe toți cei care parchează neregulamentar. Razia...