Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

zona-plaja-parcul-bucov-aventura.jpg

Noul parc ar urma să fie realizat în fosta zonă de plajă de la Bucov. Special pentru noul parc, Primăria Ploiești propune alocarea, în 2018, a 50.000 de lei.

Momentan, autoritățile nu au dezvăluit ce servicii ar urma să fie oferite în noul parc, care va fi amenajat în fosta zonă de plajă de la Parcul Bucov.

La scurt timp după Revoluție, zona de aici nu a mai fost întreținută, iar lacul de agrement, care era alimentat din râul Teleajen, a secat.

Citește și: Plaja de la Bucov urmează să fie amenajată în 2018

 Încă de anul trecut, autoritățile au vorbit despre posibilitatea de amenajare a acestei zone, investiția totală fiind estimată, conform unui studiu de fezabilitate, la circa 3 milioane de lei, lucrările de amenajare urmând să fie realizate etapizat.

Citește și: Autorizație APM pentru curățarea fostului lac și a plajei de la Bucov

Astfel, în primă fază, propunerea de buget vizează alocarea în 2018 a 50.000 de lei. Primul pas în amenajarea zonei a demarat chiar de la începutul anului, când a fost obținută autorizație APM pentru curățarea vegetației din zona care, pe vremuri, era lac de agrement.


Eveniment
  • Luni, 16 Aprilie 2018
  • De Claudiu Vasilescu

Lia Olguța Vasilescu audiată la Parchetul General

Luni, la orele prânzului, ministrul Muncii, Lia Olguța Vasilescu, a sosit la Parchetul General, însoțită de un avocat. Deocamdată nu s-au făcut precizări legate de calitatea în care a fost citată. Deși...

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești