tramvaiele

În timp ce șantierele din Ploiești, par abandonate, din cauza ploii, la SC Transport Călători Express Ploiești este agitație mare. Zece tramvaie, dintr-un total de 24, vor intra în programul de reparații și revopsire, urmând să fie puse în circulație în momentul în care vor fi finalizate lucrările la liniile de tramvai.

În luna aprilie, municipalitatea ploieșteană demara programul legat de reabilitarea liniilor de tramvai. În aceeași perioadă, în mai multe zone ale Ploieștiului au apărut mari panouri prin care erau promovate viitoarele șantiere. Neinspirat moment, am putea spune. Nu de alta dar a fost folosită ca imagine de fundal un silențios tramvai. Mulți s-au grăbit să spună că, prin reabilitarea liniilor, vom scăpa de tramvaiele vechi de peste 20 de ani. Ei bine, nu. Grație unui program intern, pus la punct la nivelul TCE Ploiești, zece tramvaie, dintr-un total de 24, vor fi reparate și revopsite, în culorile stemei Ploieștiului (alb, albastru, roșu), dar și cu galben, culoarea transportului public în comun. La capitalul achiziții noi, directorul societății, Cristian Iancovici, speră că, până anul viitor, parcul auto va fi dotat și cu tramvaie noi. „Sperăm ca printr-un program cu fonduri europene să putem achiziționa și tramvaie noi. Până atunci 10 tramvaie, dintr-un total de 24, vor fi reparate și revopsite cu forțele noastre, la garajul SC TCE”, a declarat pentru observatorulph.ro Cristian Iancovici, directorul SC Transport Călători Express.
 


Drepturi de autor și renunțarea la răspundere juridică

Site-ul Observatorul Prahovean (www.observatorulph.ro) conține, pe lângă fotografiile și materialele produse de jurnaliștii noștri, materiale protejate prin drepturi de autor a căror utilizare nu a fost întotdeauna autorizată în mod expres de către deținătorul drepturilor de autor.

În concordanță cu misiunea noastră, aceea de a asigura dreptul la informare al cetățenilor, considerăm că aceasta reprezintă o "utilizare corectă" și neangajantă în domeniul legilor copyright a oricărui material protejat prin drepturi de autor, așa cum este prevăzut în legislația națională, europeană și internațională (ex.: secțiunea 107 din Legea drepturilor de autor din SUA, Directiva UE, DIRECTIVA (UE) 2017/ 1564 și Legea nr. 8/1996 privind drepturile de autor și drepturile conexe, actualizată – Art. 35, lit. f).

Excepție fac cazurile materialelor publicitare plătite (marcate cu: ”Publicitate” sau ”(P)”), acolo unde răspunderea juridică asupra textelor/fotografiilor aparțin în totalitate clientului nostru.

Dacă doriți să utilizați materiale protejate prin drepturi de autor de pe acest site în scopuri proprii, care depășesc utilizarea corectă, trebuie să obțineți permisiunea de la proprietarul drepturilor de autor.