Lista localităților din Prahova care vor avea serviciu de transport public – Proiect

6

O nouă asociere se conturează la nivelul județului Prahova. Consiliul Județean propune asocierea cu o serie de localități din județ, de data aceasta pentru reglementarea serviciului de transport public. Pe listă figurează 13 localități din Prahova, inclusiv municipiul Ploiești.

Viitoarea Asociație de Dezvoltare Intercomunitară „Mobilitate Prahova” pentru serviciul de transport public ar avea ca principal scop reabilitarea și modernizarea infrastructurii de transport, dar și asigurarea unor servicii de calitate, atât pe raza localităților din cadrul asociației, cât și între localitățile membre.

Proiectul de constituire a Asociației de Dezvoltare Intercomunitară „Mobilitate Prahova” figurează, joi, 25 noiembrie, pe ordinea de zi a Consiliului Județean Prahova.

Conform documentației care însoțește proiectul asocierea ar urma să includă ca membrii consiliile locale din localitățile Ploiești, Băicoi, Boldești- Scăeni, Plopeni, Ariceștii Rahtivani, Blejoi, Bucov, Berceni, Bărcănești, Brazi, Păulești, Târgșoru Vechi și Valea Călugărească.

Asociația de Dezvoltare Intercomunitară ”Mobilitate Prahova” pentru serviciul de transport public vizează înființarea, organizarea, finanțarea și exploatarea în comun a serviciului de public de transport local, pe raza localităților menționate.

Tot în cadrul Asociației ar urma să fie elaborat și aprobat caietul de sarcini și regulamentele serviciului public de transport local din cadrul Asociației.

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0785 075 112 pe WhatsApp sau Signal.

Vreau să mă abonez la serviciul de mesagerie WhatsApp - Trimite un mesaj pe Whatsapp cu textul VREAU SĂ MĂ ABONEZ la numărul de telefon la 0785 075 112

6 COMENTARII

  1. PSD UL NU TREBUIA SA VINA LA GUVERNARE PRIN ROTATIE ,CI ASA CUM AU PROMIS TREBUIA UN GUVERN DE TEHNOCRAȚI SUSTINUT DE TOATE PARTIDELE SI IN FEBRUARIE . MARTIE ALEGERI ANTICIPATE .SI ALEGEREA UNUI NOU PRESDINTE DECI IOHANNIS DEMIS. ASA CA,CU SCUZELE DE RIGOARE RAHATUL AMESTECAT PUTE.VOM VEDEA

  2. Vă întreceți în inventarea de sinecuri ADI, gunoi, termoficare, acum transport. La termoficare e legat un singur oraș dar au pus ADI pe tot județul. Se pune în mâna unor șmecherași (vezi cazul Ganea care își petrece ore bune în miezul zilei de muncă la restaurant) decizia de alege operatorul de care apoi nu se văd scăpați: cazul Rosal e definitoriu.

  3. La Boldesti Scaeni, bătaie de joc.Nu se respecta programul, stam ca proștii în stație.In interiorul localității nu se dau bilete.Microbuzele sunt , nu jegoase, super jegoase.Deci bătaie de joc pe banii noștri.

Lasă comentariul tău. Click AICI

Comentariul tău
Numele tău