Suplimentare de fonduri pentru montarea de camere video la unele ghene din Ploiești – Proiect

2

După o perioadă lungă de timp în care mizeria de la ghenele din Ploiești a reprezentat un subiect  „fierbinte”, în urma numeroaselor petiții și sesizări din partea cetățenilor, mai multe puncte de colectare a deșeurilor de pe raza orașului ar urma să fie supravegheate video. Proiectul vizează montarea a 25 de camere video la ghenele de gunoi considerate „puncte nevralgice”, precum și achiziționarea a cinci camere video mobile.

În luna octombrie, aleșii ploieșteni au aprobat alocarea a 140.000 de lei pentru realizarea unui sistem de monitorizare video, care să includă 30 de camere video.

Astfel, inițiativa viza montarea a 25 de camere video la ghenele de gunoi considerate „puncte nevralgice”, unde se constată acumularea ilegală de deșeuri menajere, dar și deșeuri din construcții, aparatură electrocasnică sau mobilier, precum și achiziționarea de cinci camere video mobile, al cărui amplasament poate fi modificat în funcție de necesitate.

Citește și: Primăria Ploiești va instala camere video la platformele de gunoi

Mai nou, propunerea de rectificare de buget, proiect aflat joi pe ordinea de zi a Consiliului Local Ploiești, vizează și suplimentarea de fonduri, cu 38.000 de lei, pentru realizarea unui astfel de sistem de monitorizare video.

Reamintim că proiectul privind sistemul de monitorizare video include și realizarea unui dispecerat la Poliția Locală, primul pas fiind deja făcut prin montarea de opt camere video pentru monitorizarea pârâului Dâmbu.

Citește și: Pârâul Dâmbu este supravegheat cu opt camere video cu senzor de mișcare

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0785 075 112 pe WhatsApp sau Signal.

Vreau să mă abonez la serviciul de mesagerie WhatsApp - Trimite un mesaj pe Whatsapp cu textul VREAU SĂ MĂ ABONEZ la numărul de telefon la 0785 075 112

2 COMENTARII

  1. Exercitiu de imaginatie! Montam camere video la ghene, vine cetateanul de etnie, arunca pe jos, face prapad sau ce mai face el, vine politistul local si aplica amenda. Cetățeanului de etnie i se rupe, deja are nenumarate amenzi neplatite si nu i se intampla nimic, asa ca… Intelegeti rationamentul? Mai departe, primarul da vina pe politia locala, politia locala da vina pe soarta, banii au fost cheltuiti fara cap si randament, problema persista. Solutia? Mai cheltuim niste bani in loc sa actionam la radacina problemei!

  2. Pui camere că să ce, vor fi furate primele după care se va reveni la mizeria normală. Nu mai bine ne uitam la finlandezi sau la spanioli cum au locurile de gunoi și să facem și noi la fel. Cea mai buna metoda e când vezi conaționalul sau romanul că rupe sacii de gunoi aruncați câteodată aiurea, pui mana pe bata de baseball și îl lași lat perfect langa pubela sau îl atunci în ea, că tot gunoi se numește. Înainte să pui camere de căcat vezi cum faci sa ai ghemele puse la punct sa nu mai ajungă etnia sau romanul să facă jaf. Și camera sa pune sa supraveghezi locul curat aranjat și să trimiți jandarmii sau poliția să ii joace în picioare pe cei ce fac mizerie și amenzi maxime. Așa se educa animalele și ele la rândul lor, după o salata Cezar de pulane o să își învețe și odraslele. Așa s-au educat și popoarele din vest, bătaie și amenzi.

Lasă comentariul tău. Click AICI

Comentariul tău
Numele tău