1,5 milioane de lei pentru operatorul de salubritate din Ploiești. ”Este posibil să ningă în decembrie”

0

Un proiect de hotărâre de Consiliu Local supus aprobării, joi, prevede rectificarea bugetului local al Ploieștiului, propunerea vizând inclusiv alocarea de noi fonduri, în cuantum de 1,5 milioane de lei, pentru operatorul de salubritate pentru că „este posibil” să ningă în decembrie.

Într-un oraș în care curățenia nu a fost elementul „forte”, bugetul local pentru Capitolul „Salubritate căi publice și deszăpezire” va fi majorat de la 15.500.000 de lei la 17.050.000 de lei.

Cel puțin așa se prevede proiectul de rectificare a bugetului municipiului Ploiești, care se regăsește pe lista suplimentară, pentru ședința ordinară, de joi, a Consiliului Local.

Suplimentarea strict pentru „salubritate căi publice și deszăpezire” este de 1.550.000 de lei, iar explicația ar fi că, potrivit notei de fundamentare, „este posibil” să ningă în decembrie.

„Astfel, solicităm rectificarea bugetului cu suma de 1.550.000 de lei cu TVA, necesară pentru prestarea activității de curățenie căi publice și deszăpezire în luna decembrie 2021, având în vedere faptul că în funcție de condițiile meteorologice, este posibil să se execute inclusiv activitatea  de deszăpezire”, se arată în nota de fundamentare care stă la baza propunerii de rectificare a bugetului pentru capitolul „Salubritate”.

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0785 075 112 pe WhatsApp sau Signal.

Vreau să mă abonez la serviciul de mesagerie WhatsApp - Trimite un mesaj pe Whatsapp cu textul VREAU SĂ MĂ ABONEZ la numărul de telefon la 0785 075 112

Lasă comentariul tău. Click AICI

Comentariul tău
Numele tău