Noi competiții pe Hipodromul Ploiești. Calendarul alergărilor de trap până la sfârșitul anului 2021- PROIECT

0

După ce timp de trei luni cursele de trap au fost suspendate pe Hipodromul Ploiești, municipalitatea propune modificarea regulamentului prin introducerea a noi competiții până la sfârșitul anului 2021. Propunerea figurează, joi, pe ordinea de zi a ședinței Consiliului Local Ploiești.

Proiectul este inclus pe lista suplimentară pentru ședința, de joi, a Consiliului Local Ploiești și vizează prelungirea sezonului competițional, având în vedere că timp de trei luni au fost suspendate cursele pe Hipodromul Ploiești.

Este vorba despre „Premiul Driverilor „Mircea Ștefănescu”, programată pe 30 noiembrie, când va fi și „Premiul crescătorului”.

O a doua cursă ar urma să aibă loc, dacă proiectul este aprobat, pe 12 decembrie – „Premiul Agriculturii”, urmat de „Premiul Speranțelor” și „Premiul de viteză”.

Ultima cursă din anul 2021 ar urma să aibă loc pe 19 decembrie când vor fi acordate trei premii: „Premiul Cailor de 2 ani „Regele Carol I”, „Premiul Maraton și „Premiul de Închidere”.

Reamintim faptul că timp de trei luni nu au mai fost disputate curse pe Hipodromul Ploiești, după ce regulamentul curselor a fost contestat în instanță.

Citește și: Se reiau cursele pe Hipodromul Ploiești. Anunțul Primăriei

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0785 075 112 pe WhatsApp sau Signal.

Vreau să mă abonez la serviciul de mesagerie WhatsApp - Trimite un mesaj pe Whatsapp cu textul VREAU SĂ MĂ ABONEZ la numărul de telefon la 0785 075 112

Lasă comentariul tău. Click AICI

Comentariul tău
Numele tău