Dorin Ilian Lețea este noul Director General provizoriu al societății HIDRO PRAHOVA

0

După ce observatorulph.ro a publicat, în premieră, informația privind demisia lui Liviu Ilași de la Hidro Prahova (detalii AICI), Consiliul de Administrație al societății de apă și canalizare a CJ Prahova anunță numirea lui Dorin Ilian Lețea în funcția de Director General provizoriu al societății, începând cu data de 18 octombrie 2021.

Comunicatul companiei:

Decizia a fost adoptată în cadrul ședinței Consiliului de Administrație al societății HIDRO PRAHOVA SA care a avut loc în data de 15 octombrie 2021, în urma demisiei fostului Director General provizoriu, Liviu Ilași.

De profesie inginer, cu specializări în accesarea fondurilor europene, achiziții și investiții publice, Dorin Ilian Lețea are o experiență semnificativă, atât în managementul companiilor de utilități și servicii publice, cât și în administrație, la nivel local și județean.

În perioada 2016-2020, Dorin Ilian Lețea a fost Director General al operatorului regional pentru serviciile de apă și canalizare din județul Mehedinți, pentru ca între anii 2020 și 2021 să coordoneze activitatea operatorului serviciului de termoficare din municipiul Buzău, în calitate de Director General.

În mai 2021, Dorin Ilian Lețea a devenit Director Executiv al Direcției Programe cu Finanțare Externă din cadrul Consiliului Județean Prahova, ulterior fiind numit Director General provizoriu al societății HIDRO PRAHOVA SA.

CV-ul integral poate fi accesat pe site-ul www.hidroprahova.ro/.

Operatorul de apă și canalizare HIDRO PRAHOVA SA funcționează ca societate pe acţiuni, cu capital integral public, având acţionar majoritar Consiliul Judeţean Prahova. În prezent, societatea operează în 66 de localități din județul Prahova (municipiul Câmpina, 11 orașe și 54 de comune), precum și într-o comună din județul Argeș.

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0785 075 112 pe WhatsApp sau Signal.

Vreau să mă abonez la serviciul de mesagerie WhatsApp - Trimite un mesaj pe Whatsapp cu textul VREAU SĂ MĂ ABONEZ la numărul de telefon la 0785 075 112

Lasă comentariul tău. Click AICI

Comentariul tău
Numele tău