Marcajele rutiere din Ploiești nu vor mai fi făcute de SGU – VIDEO

Primarul Ploieștiului, Andrei Volosevici, a anunțat că intenționează să propună Consiliului Local Ploiești ca marcajele rutiere din Ploiești să nu mai fi efectuate de SGU. Mai mult, potrivit edilului, serviciul de marcaj rutier va fi scos la licitație.

„Îmi este foarte clar că nu este o chestiune care funcționează”, a susținut Andrei Volosevici, primarul Ploieștiului, care a anunțat că serviciul va fi scos la licitație.

În prezent, marcajele rutiere, prin hotărâre de Consiliu Local, au picat în sarcina SGU Ploiești, însă se pare că lucrurile nu sunt la nivelul așteptat de reprezentanții administrației locale.

„Marcajele rutiere, chiar dacă par pentru unii o chestiune care nu este importantă, nu, tot ce înseamnă acest domeniu este un domeniu important pentru că, într-un final, înseamnă siguranță”, a susținut Andrei Volosevici, primarul Ploieștiului, care a anunțat că intenția este de scoatere la licitație a acestui serviciu, susținând că valoarea lucrărilor ar urma să fie mult mai mică, dar cel mai important ar fi că termenul de efectuare al lucrărilor ar fi mult mai mic.

„Am asistat cu toții cum s-a dat cu trafaletele în această zonă (n.r. zona centrală) pentru 1 Decembrie. Mi se pare inadmisibil. Eu nu știu ce s-a avut în vedere sau dacă s-a avut în vedere trebuia conlucrat și la nivelul specialiștilor ca să facă lucrul ăsta”, susține Andrei Volosevici, care a dat ca exemplu și celebrul marcaj șerpuit de pe Bulevardul Independenței.

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0726 221 596 pe WhatsApp sau Signal

2 COMENTARII

  1. Dar parcările de reședință pe care sgu nu a reușit să le inventarieze?Vrem locuri de parcare pe care să le putem plăti,să venim seara după ora 18,să avem unde parca nu să găsim locurile ocupate de tot felul de dube,autoutilitare dde obicei ale acelorași proprietari

Lasă comentariul tău. Click AICI

Comentariul tău
Numele tău