brazi-abandonati-ghene_b820f.jpg

Zeci de brazi au ajuns, zilele acestea, la ghenele din Ploiești. Spre deosebire de alți ani, Regia Autonomă de Servicii Publice anunță că pomii abandonați vor ajunge la Stația de tratare mecano – biologică pentru deșeuri biodegradabile.

Sărbătorilor de iarnă s-au încheiat, iar la ghenele din Ploiești au început să fie abandonați brazii de Crăciun. De data aceasta, pomii se vor transforma în compost. Cel puțin așa au anunțat reprezentanții Regiei Autonome de Servicii Publice Ploiești.

„Pomii abandonați la ghenele de gunoi vor fi transportați de operatorul de salubritate la Stația de tratare mecano-biologică a deșeurilor biodegradabile din Ploiești”, a precizat Vasile Ionescu, directorul RASP Ploiești.

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

Lucrările la stația de tratare mecano-biologică a deșeurilor biodegradabile din Ploiești au fost finalizate anul trecut.

Stația are o capacitate de prelucrare de 150.000 de tone/an, investiția fiind realizată în cadrul master-planului județean pentru managementul deșeurilor. 

pomi-craciun_cb597.jpg

Contactează Redacția Observatorulph.ro pe WhatsApp la: 0726.221.596 - doar text, foto și video.
redactor șef
Mai multe despre autor și articolele sale
Roxana Tănase este jurnalistă din 1999. Face parte din ”garda veche” de ziariști ai Prahovei și, din 2012, este în echipa Observatorulph.ro.
De același autor
banner_sos_deces_300.jpg

harold_20939_451a4.jpg