fbpx

ploiesti-proiecte-fonduri-europene.jpg

Aleșii ploieșteni au aprobat, vineri, contractarea de către municipalitate a unui credit în valoare de peste 34 de milioane de lei pentru cofinanțarea proiectelor cu fonduri europene care vor fi derulate la nivelul orașului în 2019.

Pe final de an, aleșii locali ploieșteni au aprobat, după lungi discuții, contractarea unui credit în valoare de peste 34 de milioane de lei.

Din împrumut ar urma să fie asigurate fondurile pentru cofinanțarea proiectelor cu fonduri europene care se doresc a fi realizate la nivelul municipiului Ploiești, în 2019.

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

Pe lista proiectelor propuse a fi realizate anul viitor figurează realizarea terminalului multimodal de la Spitalul Județean, reabilitarea termică a mai multor blocuri, dar și proiecte privind eficientizarea energetică pentru o serie de unități de învățământ din municipiu.

Totodată, fondurile sunt destinate și pentru cofinanțarea proiectelor referitoare la construirea a patru grădinițe în municipiul Ploiești.

Tot din aceste fonduri se dorește cofinanțarea proiectului referitor la modernizarea străzii Ghe. Gr. Cantacuzino, dar și a străzii Ștrandului, pe tronsonul ieșire din Ploiești spre Bucov, inclusiv realizarea unui sens giratoriu pe strada Ștrandului.

Pentru realizarea tuturor investițiilor propuse, Primăria Ploiești intenționează să contracteze un al doilea credit cu o valoare de peste 188 de milioane de lei.

Contactează Redacția Observatorulph.ro pe WhatsApp la: 0726.221.596 - doar text, foto și video.

Comentează cu profilul tău de Facebook


banner sos deces ultim 300 copyright.jpg
harold.jpg
970.jpg