ploiesti-proiecte-fonduri-europene.jpg

Aleșii ploieșteni au aprobat, vineri, contractarea de către municipalitate a unui credit în valoare de peste 34 de milioane de lei pentru cofinanțarea proiectelor cu fonduri europene care vor fi derulate la nivelul orașului în 2019.

Pe final de an, aleșii locali ploieșteni au aprobat, după lungi discuții, contractarea unui credit în valoare de peste 34 de milioane de lei.

Din împrumut ar urma să fie asigurate fondurile pentru cofinanțarea proiectelor cu fonduri europene care se doresc a fi realizate la nivelul municipiului Ploiești, în 2019.

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

Pe lista proiectelor propuse a fi realizate anul viitor figurează realizarea terminalului multimodal de la Spitalul Județean, reabilitarea termică a mai multor blocuri, dar și proiecte privind eficientizarea energetică pentru o serie de unități de învățământ din municipiu.

Totodată, fondurile sunt destinate și pentru cofinanțarea proiectelor referitoare la construirea a patru grădinițe în municipiul Ploiești.

Tot din aceste fonduri se dorește cofinanțarea proiectului referitor la modernizarea străzii Ghe. Gr. Cantacuzino, dar și a străzii Ștrandului, pe tronsonul ieșire din Ploiești spre Bucov, inclusiv realizarea unui sens giratoriu pe strada Ștrandului.

Pentru realizarea tuturor investițiilor propuse, Primăria Ploiești intenționează să contracteze un al doilea credit cu o valoare de peste 188 de milioane de lei.


negativ-media.jpg
NEGATIV MEDIA - Creator de conținut online
comunicare[@]negativmedia.ro

Drepturi de autor și renunțarea la răspundere juridică

Site-ul Observatorul Prahovean (www.observatorulph.ro) conține, pe lângă fotografiile și materialele produse de jurnaliștii noștri, materiale protejate prin drepturi de autor a căror utilizare nu a fost întotdeauna autorizată în mod expres de către deținătorul drepturilor de autor.

În concordanță cu misiunea noastră, aceea de a asigura dreptul la informare al cetățenilor, considerăm că aceasta reprezintă o "utilizare corectă" și neangajantă în domeniul legilor copyright a oricărui material protejat prin drepturi de autor, așa cum este prevăzut în legislația națională, europeană și internațională (ex.: secțiunea 107 din Legea drepturilor de autor din SUA, Directiva UE, DIRECTIVA (UE) 2017/ 1564 și Legea nr. 8/1996 privind drepturile de autor și drepturile conexe, actualizată – Art. 35, lit. f).

Excepție fac cazurile materialelor publicitare plătite (marcate cu: ”Publicitate” sau ”(P)”), acolo unde răspunderea juridică asupra textelor/fotografiilor aparțin în totalitate clientului nostru.

Dacă doriți să utilizați materiale protejate prin drepturi de autor de pe acest site în scopuri proprii, care depășesc utilizarea corectă, trebuie să obțineți permisiunea de la proprietarul drepturilor de autor.